WinX DVD Ripper Platinum – гладко рипване и бекъп на DVD (Black Friday подарък)

За 10 години WinX DVD Ripper Platinum е изтеглена 70 милиона пъти за бекъп и дигитализиране на DVD

Макар че светът навлезе в ерата на стрийминга, доброто старо DVD все още е актуално. Много хора поддържат DVD колекции с класически филми, домашни видеа, концерти на живо и нови заглавия, които не са достъпни в стрийминг услугите. За всички тях е важно да се грижат за дисковете си, за да не загубят ценно съдържание. А това става с подходящ софтуер, способен да се справи с немалкото проблеми при работата с DVD.

Дигитализирането на DVD носи редица предимства. То ще ви позволи да съхранявате и управлявате видео съдържанието по-удобно – например на твърдия диск – и освен това ще можете да го възпроизвеждате безпроблемно на всякакви устройства, вкл. смартфони и таблети, компютри и др. – където и когато пожелаете.

Добавете към това и спокойствието, че ако оригиналният DVD диск се повреди, ще имате под ръка негово цифрово копие. Не на последно място, дигитализирането с правилния софтуер елиминира често срещани проблеми при използване на DVD – например, когато оптичното устройство не може да възпроизведе видеото от диска по някаква причина.

Правилният инструмент – WinX DVD Ripper Platinum

Над 70 милиона души по света вече са изтеглили софтуера за бекъп и дигитализиране WinX DVD Ripper Platinum, който е на пазара от 2009 година. Тази усъвършенствана програма е полезна в редица сценарии:

  • 12% от потребителите я ползват, за да отстранят грешки при плейбек на DVD, причинени от криптиране, регионални кодове и други технически препятствия;
  • 19% разчитат на програмата за бекъп на DVD, преди дискът да остарее или случайно да се повреди от физически и други въздействия;
  • 24% използват WinX DVD Ripper Platinum за рипване на DVD с цел възпроизвеждане на видео на iPhone и Android устройства;
  • 45% рипват DVD към видео файл във формат MP4 (H.264/HEVC), който е с по-малък обем, но без загуба на качество.

WinX DVD Ripper Platinum отговаря в най-голяма степен на изискванията на потребителите при подобни задачи, защото:

  • Конвертира безотказно DVD към MP4, H.264, HEVC, AVI и MPEG видео;
  • извършва бърз бекъп на стари DVD към видео/ISO образ, без загуба на качество и с пестене на сторидж пространство;
  • рипва DVD за гледане с високо качество на iPad, iPhone, Android устройства, телевизори и компютри.
  • решава проблемите при плейбек на DVD, като дигитализира диска във видео файл.

WinX DVD Ripper Platinum е лесна за използване, бърз и мощен DVD рипер, който се справя с всякакви носители, вкл. такива с регионални кодове, нови DVD с 99 заглавия, стари и повредени DVD, проблемни за възпроизвеждане дискове и т.н.

WinX DVD Ripper Platinum извършва дигитализирането на DVD в три прости стъпки

Програмата се използва както от професионалисти, така и от обикновени потребители – от всички, които се нуждаят от бекъп и рипване на DVD. Открай време тя е синоним на висока скорост и качество при подобни задачи. Всяка година потребителите по света конвертират с нея над 3,6 милиона диска от различни студия, сочи статистика на разработчика.

WinX DVD Ripper Platinum може да извършва бекъп и рипване на всякакви типове DVD

WinX DVD Ripper Platinum рипва DVD-тата в дигитални файлове само с три прости стъпки – зареждане на DVD, избор на изходен формат, стартиране на конверсията – и за по-малко от 5 минути, така че да гледате любимите си филми и домашни видеа на компютри, мобилни устройства, HDTV, конзоли за игри, медийни плейъри и др., без грешки и със запазване на оригиналното качество. В допълнение, програмата поддържа и някои базови опции за редактиране на видеото.

WinX DVD Ripper Platinum поддържа огромен брой профили за всевъзможни устройства

Качество без компромис

WinX DVD Ripper Platinum се слави с високо качество при дигитализиране на DVD. Видеото и аудиото на изхода на програмата имат същото качество като оригинала. Това се дължи на усъвършенствания High Quality Engine енджин, използван от софтуера при бекъп и рипване на DVD. Нещо повече, пълното хардуерно ускорение увеличава скоростта на видеообработката при запазване на оригиналното качество.

Програмата прави бекъп на DVD без загуба на качество – клониране 1:1 на DVD в ISO образ, в DVD папка, копиране на основно/пълно заглавие и бекъп на DVD в MPEG2 файл за 5 минути. Програмата може да рипва DVD/ISO образ/папка към всеки формат, който е приложим за мобилни устройства, телевизори, облачни услуги, стрийминг сървъри, телевизори и други устройства за гледане на видео.

Най-бързият DVD рипър

Освен с безкомпромисно качество, WinX DVD Ripper Platinum се отличава с изключително висока скорост на работа. Програмата е способна да рипва двучасово DVD до MP4 (H.264) само за 5 минути, при скорост 47x скорост, с до 500 fps. Това се случва благодарение на уникалното хардуерно ускорение от ниво 3, което се възползва в максимална степен от възможностите на Intel, Nvidia и AMD GPU, както и от многоядрените CPU, Hyper-threading и декодиращи технологии. При някои други програми рипването може да отнеме до 2 часа.

В таблицата по-долу са показани параметрите при бекъп на DVD към MP4 с WinX DVD Ripper Platinum:

Поддържа всички DVD

Има най-различни програми за бекъп и рипване, но много от тях не могат да се справят с всички типове DVD, вкл. Disney DVD-та с 99 заглавия, криптирани и защитени срещу копиране носители, и ще генерират грешки от рода „невалиден източник”, „липсващо заглавие” и др. За разлика от тези програми, WinX DVD Ripper Platinum поддържа всички типове DVD, вкл. защитените с DRM срещу копиране. Програмата преодолява регионалните ограничения и защитите.

WinX DVD Ripper Platinum като подарък за BlackFriday

Можете да се възползвате от всички предимства на тази програма безплатно! В момента тече кампания WinX DVD Ripper Platinum Black Friday giveaway, в рамките на която Digiarty Software подарява по 500 лицензни копия всеки ден. Кампанията ще продължи до 9 декември.

Подаръчната версия ще ви предостави пълната функционалност на програмата, но не включва безплатни доживотни актуализации. Ако искате да получавате ъпдейди, можете да се възползвате от още едно атрактивно Black Friday предложение – 55% отстъпка от стандартната цена на платената версия за Windows или Mac. Така ще се сдобиете с най-новата версия на програмата – WinX DVD Ripper Platinum за $29,95 вместо за $67,95.

Коментар