MacX DVD Ripper Pro – копиране и рипване на DVD с най-висока скорост

С уникално хардуерно ускорение на ниво 3 и High Quality енджин, MacX DVD Ripper Pro рипва DVD за броени минути със запазване на оригиналното качество

В настъпилата ера на дигиталните развлечения много хора се оказаха с ценни колекции от DVD носители с филми, музика и друго съдържание, с които не биха желали да се разделят по никакъв начин – дори и просто по сантиментални съображения. За всички тях е силно препоръчително да разполагат с инструменти за дигитализиране и бекъп на оптичните носители – това ще им позволи не само да гледат записите на всевъзможни устройства, но и да съхранят оригиналното съдържание в случай на повреда или загуба на диска.

На пазара се предлагат най-различни програми за рипване и копиране на DVD-та, но много често потребителите се сблъскват с проблеми при работата с тях. Не такъв е случаят с MacX DVD Ripper Pro – софтуер, който си е спечелил славата на най-добрия за копиране и рипване на DVD колекции, без загуба на качество и при най-високата възможна скорост, спестявайки на потребителите обичайните грешки.

Какви проблеми можете да избегнете, ползвайки този напреднал софтуер вместо някоя по-обикновена програма? Това са, например, грешки като невалиден диск, повреден диск, забиване на DVD рипера и необходимост от рестартиране, неспособност на програмата да намери правилното заглавие или плейлиста, частично рипване, липса на аудио или синхронизация след преобразуването и други проблеми.

Най-често срещаните проблеми при рипване на DVD с обикновени програми

В такива случаи може да загубите часове в търсене на решения на възникналите проблеми в Google или в различни форуми. Задачата ви ще се усложни особено много, ако имате обемисти колекции от DVD-та, които искате да дигитализирате. По-горе са показани най-често срещаните грешки и проблеми при рипване на DVD с обикновените софтуерни инструменти, които могат да ви костват страшно много време и нерви.

Отговорът на предизвикателствата при DVD рипване е програмата MacX DVD Ripper Pro за Windows PC и Mac. Тя ще ви позволи да дигитализирате безпроблемно и бързо DVD колекцията си, като запазите непокътнато оригиналното качество на видеото за съхранение като резервно копие, за възпроизвеждане на компютри, мобилни устройства или за стрийминг от твърдия диск на големия ТВ екран.

Безплатното сваляне на MacX DVD Ripper Pro дава също шанс за подаръци като iPad Pro

Защо MacX DVD Ripper Pro е най-добрият софтуер за бекъп и рипване на всички типове DVD?

Най-широка поддръжка на DVD

MacX DVD Ripper Pro е първият и единствен софтуерен инструмент, който поддържа всички типове DVD, вкл. с последните филми, японски, домашни, с 99 заглавия, с ТВ сериали и дори повредени носители и такива, които не могат да се възпроизвеждат.

Пълно GPU ускорение

MacX DVD Ripper Pro може да рипне пълнометражен 2-часов DVD филм само за 5 минути – при максимална скорост от 320 fps и с оригиналното качество. Това е постижимо, благодарение на уникалната поддръжка на хардуерно ускорение от ниво 3 (декодиране, обработка и кодиране) с графичния процесор (GPU) на компютъра (Intel, Nvidia или AMD), разтоварвайки централния процесор (CPU). Ускорението е 5 пъти!

Запазване на оригиналното качество

Вградени технологии като „High Quality Engine” и „Advanced Deinterlacing Accelerator” гарантират, че изходният файл ще има същото качество като оригинала.

Най-богатият набор от профили и изходни формати

MacX DVD Ripper Pro може да конвертира DVD към всевъзможни формати – над 180 видео и 14 аудио формата, вкл. MP4, MKV, MOV, M4V, QT, AVI, MPEG, FLV, M4V, MTS, M2TS, ISO, MP3, AAC, AC3, HEVC, H.264 и т.н за възпроизвеждане на компютри, мобилни устройства или телевизори. Нещо повече, предварително зададените над 350 профила позволяват на софтуера да конвертира DVD-та безпроблемно практически за всяко мобилно устройство – iPhone, iPad, Android смартфони и таблети.

Решава проблемите при DVD рипване

Освен това MacX DVD Ripper Pro елиминира грешките при DVD рипване, характерни за други програми. Този напреднал софтуер премахва всички техники за криптиране на DVD от рода на CSS, регионални кодове, RCE, Sony ARccOS, Disney Fake и т.н., които биха причинили проблеми.

Програмата е способна също да копира DVD-та 1:1, вкл. видео, аудио, субтитри и други данни, в режим „copy DVD to ISO image”. А при наличие на лоши или повредени сектори, MacX DVD Ripper Pro ще ви позволи да изрежете повредените части с вградените в програмата инструменти, след което рипването може да продължи.

Ето как можете само с няколко лесни стъпки да копирате и дигитализирате DVD на РС или Mac, при най-висока скорост и запазване на оригиналното качество:

Копиране на DVD на компютър

Най-напред, разбира се, трябва да си свалите програмата MacX DVD Ripper Pro безплатно (с възможност да участвате в томбола с награди, вкл. iPad Pro) и да я инсталирате на РС или Mac.

Стъпка 1: Пуснете програмата и натиснете бутона DVD, за да заредите желания DVD филм. Вместо това можете алтернативно да кликнете на бутона DVD Path и да заредите файла.

Стъпка 2: Изберете предпочитания изходен формат или профил, преди да стартирате процеса на клониране на DVD на компютъра.

Съвет: Форматът MP4 е препоръчителен, поради неговата широка съвместимост и добър баланс между размер на файла и качество на видеото.

Стъпка 3: Натиснете бутона Browse, за да изберете папка, в която да съхраните изходния DVD филм.

Стъпка 4: Натиснете бутона RUN, за да стартирате копирането на DVD на Windows РС или Mac. Рипването протича бързо, но ако се натъкнете на проблем, кликнете тук за разрешаването му.

Помнете: За да си подсигурите максимално високо качество на изхода, активирайте опцията High Quality Engine в долния десен ъгъл на главния прозорец на интерфейса.

Допълнителни бонус функции

Наред с уникалните си скоростни показатели и безкомпромисно качество при копиране и рипване, MacX DVD Ripper Pro се отличава и с допълнителни бонус функции като изрязване (trim и crop), обединяване, добавяне на външни субтитри и настройка на видео параметрите.

Отрязване (Trim) – извличане на видео клипове или сегменти от DVD-то, за да бъдат отрязани трейлъри и реклами.

Изрязване (Crop) – изрязване на размера на рамката с цел премахване на на нежелани граници и фонове.

Обединяване (Merge) – комбиниране на отделни заглавия в един видео файл.

Субтитри – добавяне на външни субтитри на предпочитания език.

Настройка на видео параметрите – налични са множество опции за настройка на параметри на видеото като аспектно съотношение, резолюция, кодеци, фреймрейт, битрейт, аудио параметри и други, така че да направите напълно персонализирано видео, ако сте по-напреднали.

Ако вече сте се убедили в качествата на MacX DVD Ripper Pro – че това е най-бързият софтуер за рипване на DVD, при запазване на оригиналното качество и без типичните грешки, срещани при по-обикновените рипери, тогава не пропускайте възможността да се сдобиете с програмата безплатно и дори да получите подарък.

Кампанията MacX DVD Ripper Pro giveaway, която доставчикът на продукта Digiarty Software провежда до 20 февруари т.г., дава шанс на всеки потребител да се сдобие безплатно с лиценз за свободната версия на програмата (актуалната версия в момента е 6.2.0) и да получи залози за спечелване на таблет iPad Pro, както и да се възползва от други специални оферти.

Правилата за участие в кампанията изискват да попълните 1-минутна анкета (ако сте компютърен потребител) или да изпратите валиден имейл адрес (ако сте мобилен потребител) – срещу това ще получите безплатно лицензно копие на MacX DVD Ripper Pro и шанс за спечелване на iPad Pro, Netflix подаръчна карта и още награди, ако споделите кампанията във Facebook.

В допълнение, можете да се възползвате и от специална „buy one get one free” оферта (купи едно, вземи едно безплатно) – ако купите лиценз за пълната версия на MacX DVD Ripper Pro с включена ексклузивна отстъпка, ще получите също 1-годишен лиценз за приложението MacX MediaTrans (за трансфер на iPhone данни) като подарък!

Коментар