Шанс за iPhone XR и безплатен MacX MediaTrans

iPhone XR и софтуер MacX MediaTrans могат да спечелят участниците в Xmas кампания на MacXDVD

В края на годината много технологични доставчици организират атрактивни кампании с подаръци и безплатни продукти. Шанс за спечелване на смартфон iPhone XR дава кампанията MacXDVD Xmas на Digiarty Software, наред с безплатен софтуер MacX MediaTrans – само срещу имейл регистрация – и други подаръци за потребители, които се нуждаят от обработка на видео, музика и снимки.

Кампанията MacXDVD 2018 Xmas Special Offers & Giveaway Contest стартира на 11 декември и ще продължи до 10 януари 2019 г. Тя включва три активности, от които могат да се възползват потребители по целия свят, за да получат: безплатен мениджър на iPhone файлове за Mac; шанс за подарък – смартфон iPhone XR и аксесоари; и спечелване на купони за отстъпка при покупка на софтуер.

Мениджър на iPhone данни за Mac – безплатно

Само срещу въвеждана на валиден имейл адрес на уеб страницата на кампанията можете да се сдобиете безплатно с лиценз за програмата MacX MediaTrans. Този софтуер се счита за най-добрия мениджър на iPhone данни, който преодолява всички iTunes грешки. С негова помощ можете да правите бързо и лесно бекъп на видео, снимки, музика, електронни книги и друго съдържание, за да освободите място на своя iPhone или да споделите и редактирате файловете на Mac компютър.

И обратно, MacX MediaTrans ще ви помогне да трансферирате видео и музика от Mac на i-устройства, за да им се наслаждавате по време на пътуване или когато сте на почивка. В допълнение, програмата включва вградени инструменти за преобразуване на видео в iOS-съвместим формат, компресиране на видео файлове и създаване на ексклузивни рингтонове за iPhone.

Потребителите на i-устройства често се сблъскват с iTunes грешки – например, софтуерът не разпознава iPhone, невъзможност за синхронизиране на iPhone и iTunes, липса на iPhone/iPad файлове след синхронизиране, незавършен бекъп в iTunes, невъзможност за изтриване на песни от iTunes и др. За подобни проблеми се намират решения във форумите, но можете да ги избегнете напълно с най-добрата iTunes алтернатива MacX MediaTrans, която освен това предлага и допълнителни функции.

MacX MediTrans предлага богата функционалност за операции с iPhone данните

MacX MediaTrans използва криптиране „от край до край”, за да гарантира сигурността на медийните файлове, и поддържа следните функции:

  • управление на iPhone музика и плейлисти;
  • импорт и експорт на музика;
  • двупосочна синхронизация при супер-висока скорост на трансфер;
  • създаване/изтриване/редактиране на плейлисти;
  • добавяне/изтриване/редактиране на плейлисти без iTunes ограничения.
  • редактиране на изпълнители и албуми;
  • пакетно управление на песни, албуми и жанрове;
  • създаване на рингтонове за iPhone;
  • създаване на ексклузивни рингтонове за iPhone /XS (Max).

С програмата MacX MediaTrans ще имате пълен контрол над медийните файлове в iPhone

Независимо дали ви трябва рок музика за сватба, плейлист от релаксиращи песни за джогинг или албум от приспивни песни за бебето, MacX MediaTrans е насреща – с тази програма ще поставите под контрол развлекателното съдържание в iPhone и iPod – песни, албуми, изпълнители, жанрове, видео и др. Подаръкът на лиценз за програмата, който можете да получите с въвеждане не имейл, не включва последващи безплатни обновявания, уточняват от доставчика на софтуера.

Споделете и спечелете iPhone XR и аксесоари

Голямата нарада в кампанията е смартфон iPhone XR! В допълнение, компанията ще раздаде като втора награда два броя смарт часовника Apple Watch Series 4 и като трета – 6 броя Anker Portable Charger. Специалната награда пък включва по 10 копия всеки ден на софтуера MacX MediaTrans с доживотни лицензи – Lifetime License Key.

За да имате шанс да спечелите някои от тези награди, е достатъчно да въведете валиден имейл адрес на сайта на кампанията. Можете да спечелите повече точки, ако последвате MacXDVD във Facebook и Twitter и споделите кампанията на вашите страници в социалните мрежи.

iPhone XR, смарт часовник Watch Series 4 и портативно зарядно са сред подаръците

Шансовете нарастват с трупането на точки от по-голяма активност. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени произволно – на външен уеб сайт за тази цел, което гарантирана честността на избора.

Спечелете купони за отстъпка за MacX софтуер

Още една активност – с игра на слот машина – можете да спечелите купони за отстъпка, с които да закупите изгодно софтуер MacX DVD Ripper Pro, VideoProc и MacX Xmas Gift Pack. Отстъпките с подобен купон варират от 50% до 70% и са най-големите, които компанията дава през годината.

MacX DVD Ripper Pro е най-бързият инструмент за рипване на DVD – за гледане на всички DVD филми, ТВ сериали и HD видео на компютри, смартфони и телевизори навсякъде и по всяко време. Рипването на DVD става само за 5 минути без загуба на качество.

VideoProc пък е софтуер за обработка на 4K HD видео за Mac и Windows платформи. С него можете да конвертирате, редактирате, сваляте и записвате видео за гледане и споделяне. Програмата поддържа също рипване на DVD филми към HD видео и се възползва от пълно GPU ускорение – до 47X по-бърза обработка.

Купоните от играта дават солидни отстъпки – до 70% – за три продукта

MacX Xmas Gift Pack, третият пакет с купони за отстъпка, се явява икономично решение, което съдържа няколко продукта – DVD Ripper, инструмент за обработка на видео VideoProc и софтуер MediaTrans за управление на iPhone.

Кампанията MacXDVD 2018 Xmas Special Offers & Giveaway Contest е отворена за участие на потребители по целия свят и ще продължи до 10 януари 2019 г.