GearBest 11.11 съчетава пазаруване със забавление

Изобилие от продукти, игри, ниски цени и подаръци очакват купувачите по време на кампанията 11.11 в онлайн магазина GearBest

Най-голямата си кампания за онлайн продажби през настоящата година обяви глобалният магазин GearBest. Наречена 11.11, инициативата включва огромно разнообразие от продукти и опции за пазаруване на ниски цени.

11.11GB стартира на 1 ноември, като онлайн търговецът съчетава пазаруването със забавление. Предвидени са различни игри, които дават шанс на потребителите да спечелят отстъпки за най-желаните продукти, докато се забавляват. За да се възползват от това, разбира се, онлайн купувачите трябва да влязат в своите GearBest акаунти.

Играейки в периода от 1 до 7 ноември, всеки потребител има 3 шанса да спечели устройство като подарък и купони за отстъпки по време на кампанията 11.11GB. Допълнителен шанс дава споделянето на информация за кампанията с приятели в социалните мрежи.

В рамките на кампанията много от продуктите се предлагат със значителна отстъпка, на флаш цени

GearBest обещава изключително разнообразие от продукти по време на кампанията – смартфони, лаптопи, смарт часовници, всевъзможни електронни джаджи и дори мебели, а цените на някои от устройствата започват от $1.11, в унисон с името на кампанията.

На специално отношение ще се радват и новите клиенти на онлайн магазина в рамките на 11.11GB. За всяка покупка над $60, те получават възможност да се сдобият с още един допълнителен продукт само за $1.11, а при поръчки над $99 – за по-скъпо устройство, само за $11.11. При споделяне на своите поръчки в социални мрежи, купувачите имат шанс да се сдобият с продукта напълно безплатно.

На специално отношение могат да разчитат новите клиенти на онлайн магазина

В допълнение, всеки ден в периода от 8 до 12 ноември GearBest ще обявява по 20 броя от 4 продукта на половин цена. Наред с това, в офертите на онлайн магазина фигурират огромен брой продукти с т.нар. флаш цени, които несъмнено са атрактивни за купувачите по цял свят. Пикът на кампанията 11.11GB ще бъде в периода 13-20 ноември, обявен от търговеца като Prime Time Thanksgiving.