Lenovo HW01 – смарт гривна на половин цена

Lenovo HW01 известява с вибриране за обаждания от смартфона

Смарт гривните са едни от най-търсените джаджи тази година, като тенденцията се засилва в предпразничния сезон, сочи анализ на Gartner. Тези носими устройства са особено подходящи за подарък – освен че са полезен спътник в ежедневието, цените им са по джоба на всеки.

По време на кампанията Black Friday в GearBest смарт гривните стават още по-привлекателен продукт, благодарение на сериозните отстъпки, обявени от различни производители. Попаднахме, например, на модела Lenovo HW01, който се предлага на почти два пъти по-ниска цена от регулярната – за по-малко от $17.

Lenovo HW01 е стилно устройство, подходящо и за мъжете, и за дамите

Тази стилна джаджа за носене на ръката съчетава редица функции, от които могат да се възползват потребителите, особено, ако водят активен начин на живот. Гривната следи пулса, управлява режима на спане, информира за ключови показатели при спортуване, известява за обаждания от смартфона и др.

Конкретно при спортуване, където смарт гривните са най-ценни, Lenovo HW01 записва показатели като брой стъпки, изминато разстояние, изразходвани калории и други данни, от които се нуждае човек при ежедевните занимания със спорт.

Lenovo HW01 съчетава множество полезни функции

Умната гривна се грижи също за пълноценната почивка, като контролира времето и качеството на съня, а следенето на пулса ще ви държи информирани по всяко време за състоянието на сърцето. Когато пък някой ви търси по смартфона, гривната ще ви съобщи за това с вибриране, за да сте информиран и в шумна среда.

Нещо повече, Lenovo HW01 е способна да задейства от разстояние камерата на смартфона или музикалния плейър, благодарение на безжичната Bluetooth функционалност. Гривната е съвместима с устройства под управление на iOS 8.0  и Android 4.4 и по-нови версии на операционната система.

Lenovo HW01 е изключително лека смарт гривна – едва 22 грама

Сензорният OLED екран има диагонал 0,91 инча и резолюция 128×32 пиксела, а батерията с капацитет 85 мАч осигурява захранване за 7 дена в стендбай режим. Гривната има каишка от силикон и е еднакво подходяща и за ползване от двата пола, в две цветови вариации – черно и червено.

Lenovo HW01 се предлага в момента за $16,99 при обявена регулярна цена от $27,97, т.е. с 39% отстъпка в онлайн магазина GearBest, като доставката оскъпява продукта с $0,86. Гривната тежи едва 22 грама, а в комплекта са включени още захранващ кабел и ръководство за потребителя.