MPOW D6 – смарт гривна с много функции

Смарт гривната MPOW D6 се грижи за здравословния ни начин на живот

Непретенциозни и достъпни устройства като смарт гривните могат да се окажат безценен помощник в динамичното ежедневие. Тези електронни джаджи са способни да изпълняват всевъзможни функции, при това с грижа за здравето на човека, работейки в тандем със смартфона.

Умната гривна MPOW D6 с цена под $20 съчетава функции на фитнес тракер с мониторинг на съня, измерване на сърдечния пулс, известяване за постъпващи от смартфона съобщения и повиквания и други полезни възможности.

OLED дисплеят показва не само точното време, но и много друга полезна информация

Устройството записва в реално време данните за физическата активност, вкл. брой на стъпките и изминато разстояние, но също така следи за консумираните калории и качеството на съня. Данните се визуализират на OLED екрана, както и на екрана на смартфона, благодарение на придружаващото мобилно приложение.

Една от най-полезните функции на MPOW D6 е следенето на сърдечния пулс, като стойностите се визуализират 24 часа в денонощието. Въобще, MPOW D6 е проектирана с идеята да направи по-здравословен живота на хората, вкл. като наблюдава и времето за сън и дава препоръки за подобряване на режима. Нещо повече, умната джаджа ще ви подсети да се раздвижите, ако се заседите прекалено дълго на едно място.

Смарт гривната е съвместима с iOS и Android смартфони

В допълнение, смарт гривната  се грижи нейният собственик да не пропусне важни съобщения, вкл. SMS-и, имейли и известия от различни приложения, както и входящи телефонни обаждания, благодарение на Bluetooth връзката си със смартфона и мобилното приложение Mpow App.

MPOW D6 идва със солидна IP67 защита от частици, прах, козметика, пот, но също така е водоустойчива, според уверенията на производителя. Тя може да ви помогне и ако сте забравили къде е смартфона ви, като за целта е предвидена специален режим за търсене „Go”, базиран на Bluetooth интерфейса.

След демонтиране, смарт гривнатта може да се зарежда от USB порт директно, без кабел

Не на последно място, MPOW D6 поддържа функция за събуждане – аларма, а също така показва точния час на дисплея си. Предимство на устройството е, че може да се зарежда директно от USB порта на лаптопа – без кабели, след откачане от каишката.

Цената на MPOW D6 е само $19,10 в онлайн магазина GearBest, плюс $0,40 за доставка. Смарт гривната тежи 24 грама заедно с 90 мАч батерия за 15 дни в стендбай. Съвместима е с iOS и Android устройства, а дизайнът й е подходящ както за мъже, така и за жени.

Коментар