E-платформа zCore дебютира на фестивал на китарата

Електронната система zCore улеснява организацията и провеждането на Фестивала на китарата в Плевен

Иновативна електронна система ще оценява участниците в Международния фестивал на китарата, който ще се състои от 29 ноември до 3 декември в Плевен, съобщи БТА, позовавайки се на артистичният директор Николай Михайлов – преподавател по класическа китара в Националното училище по изкуствата (НУИ) в Плевен.

Благодарение на zCore, участниците научават резултатите си от конкурса веднага и получават коментар за представянето си. Оценяването на Pleven Guitar Festival е напълно анонимно, сигурно и обективно. Всеки участник притежава персонален профил, който може да обновява до началото на фестивала.

zCore е създадена от екипа на плевенския фестивал и също така дава възможност за резервация на билети онлайн чрез сайта на феста. Версията zCorePro е универсална и гъвкава система, подходяща за организиране и провеждане на всяко събитие. Може да се ползва от всяко устройство – компютър, таблет или телефон.

Няколко институции в града се обединиха в името на каузата за фестивала и тази година събитието е в голям мащаб – празник, полезен не само за китаристите от Плевен и България, а и за тези от Европа, подчерта Михайлов. Фестивалната сцена привлича професионалисти от цял свят.

Коментар