Услуга на SAP пренася HR управлението в облака

Най-динамичните компании вече осъзнават, че резултатът от дигиталната трансформация зависи пряко от вниманието към служителите, казват от SAP (снимка: SAP)

Нова услуга на SAP ще позволи на компаниите да прехвърлят в облака всички свои процеси, свързани с управлението на човешките ресурси (HR), съобщават от немската софтуерна корпорация.

SuccessFactorsPeople Central Hub се явява инструмент, който помага на организациите да опростят и ускорят обработката на HR данни в облачни системи в рамките на т.нар. цифрова трансформация.

Опростявайки консолидацията и интеграцията на данни, компаниите ще могат да предоставят на своите служители нови корпоративни ресурси от рода на мобилен достъп до организационни схеми и профили на персонала, пояснява SAP.

Освен това SAP SuccessFactors People Central Hub ще позволи на бизнеса по-успешно да интегрира корпоративни приложения. В частност, възможно е обединение на съществуващите външни системи за управление на персонала с решения на SAP като S/4HANA и Fieldglass.

„Най-динамичните компании вече осъзнават, че резултатът от дигиталната трансформация зависи пряко от вниманието към служителите”, казва Грег Томб, президент на SAP SuccessFactors. Именно това прави толкова важен достъпът до големи данни.

Често обаче, поради остарелите системи, е доста трудно да бъде централизирана информацията, допълва Томб. По неговите думи, SAP разбира ключовата роля на удобната интеграция на данните при изграждане на интелигентни системи за управление на организациите.

Коментар