Huawei AM08 Bluetooth Speaker – елегантна безжична колонка

Портативната тонколонка Huawei AM08 Bluetooth Speaker предава звука от смартфона на разстояние до 10 метра

Безжичните аудио колонки са все по-често срещан аксесоар, което е обяснимо предвид безспорните им предимства – те са по-удобни, тъй като не изискват свързване по кабел към смартфона или лаптопа, имат поглъщащ пространствен звук, а по-усъвършенстваните модели поддържат и хендсфри разговори.

Елегантна, с изящна изработка и качествен 360-градусов звук – това са отличителните белези на Huawei AM08 Bluetooth Speaker. Безжичната аудио колонка освен това е многофункционална и може да се ползва не само за слушане на музика, но и за разговори. Съвместима е с всички популярни смартфони, вкл. моделите на Huawei, Samsung, HTC и епълските iPhone устройства.

С форма на лебед и червена „дишаща” светлина, която се усилва и затихва заедно с музиката, Huawei AM08 Bluetooth Speaker, предлагана от онлайн магазина Tomtop, е стилно допълнение към всеки интериор. Излъчва мека светлина, която не натоварва очите дори и на тъмно.

Huawei AM08 Bluetooth Speaker се управлява удобно от сензорния панел

360-градусовият съраунд звук е автентичен и естествен, като за това допринасят и неодимовите магнити. Многофункционален бутон осигурява лесно управление на няколко операции: Отговаряне на повикване/Край на повикване/Пускане/Пауза/Двойка).

Портативната аудио колонка Huawei AM08 Bluetooth Speaker използва водещ в индустрията CSR Bluetooth 4.0 чип за оптимална свързаност, съвместимост, безжичен обхват и живот на батерията. Можете да свържете едновременно две устройства към високоговорителя.

Huawei AM08 Bluetooth Speaker излъчва мека червена светлина

Huawei AM08 Bluetooth Speaker поддържа „хендсфри” режим, има микрофон с висока разделителна способност и вградена технология за намаляване на шума, която осигурява ясен и реалистичен звук при разговори. Можете да провеждате висококачествени разговори със „свободни ръце” в офиса, в колата или у дома.

В допълнение, колонката дава възможност за персонализирани тонове за известяване, а в горната й част има удобен сензорен панел, който позволява избиране на песни и регулиране на силата на звука. Литиево-йонната полимерна батерия се зарежда удобно през micro-USB порт.

Тонколонката има миниатюрни размери и елегантен вид

Huawei AM08 Bluetooth Speaker има безжичен обхват около 10 метра, максимална сила на звука 83dB и теоретична мощност 1,8W. Зарежда се за около 3 часа и може да работи автономно в продължение на 4 часа. Има размери 8,3х8,3х8,0 см и тежи 250 грама.

Корпусът на тонколонката е направен от висококачествени материали, има дебелина 2,5 мм и е преминал 106 изпитания за якост, екологичност и производителност, уверява производителят. Huawei AM08 Bluetooth Speaker се предлага в момента за $19,99 в онлайн магазина Tomtop. Комплектът включва самата колонка, захранващ кабел и ръководство за потребителя.

Коментар