HP t310 G2 AiO Zero Client – тънък клиент „всичко в едно”

IPS екранът на HP t310 G2 AiO Zero Client има диагонал 23,8 инча и резолюция Full HD

Тънък клиент „HP t310 G2 All-in-One Zero Client” идва с безупречна графика, подобрена ергономичност и сигурност на данните. Моделът се управлява от Teradici PCoIP конзола, съвместим е с VMware  и работна среда Amazon.

С дисплей без рамка, панелът предлага пълноценно визуално преживяване с един или повече монитори, в широкоформатна и естетически красива работна среда. Потребителите могат да пренесат своята работа на следващо ниво по отношение на дизайн, производителност и сигурност.

Комфортът е осигурен от стойка, която може да се регулира нагоре-надолу, да се извива и върти, за да поддържа пейзажен и портретен режим – така потребителите могат да персонализират работното си място по начин, който да отговаря на техните индивидуални нужди.

Комфортът е осигурен от стойка, която може да се регулира гъвкаво, според нуждите

IPS екранът има диагонал 23,8 инча и резолюция Full HD (1920×1080). Добавянето на втори дисплей става лесно с DisplayPort технология. За да отстрани излишните шумове, устройството е проектирано без вентилатори и с фокус върху контрола на температурата.

Високата продуктивност на Tera PCoIP осигурява бързо обновяване на кадрите при 3D графика и HD видео, дори при мрежи със забавяне.

HP t310 G2 AiO Zero Client е наличен на пазарите в Европа, Близкия Изток и Африка със стартова цена от 529 евро (с включен ДДС) заедно с едногодишен абонамент за Teradici Desktop Access.

Коментар