Car Audio Stereo MP5 Player – цифров плейър за кола

7-инчовият TFT екран на устройството поддържа резолюция 800×480 пиксела

Цифровият плейър е достъпно средство за развлечение за всеки автомобил. Наред с традиционното си предназначение за възпроизвеждане на музика и слушане на радио, тези устройства предлагат и редица други възможности, вкл. видео, хендсфри разговори и дори заснемане с камера.

Всички тези съвременни функции са налични в модела Car Audio Stereo MP5 Player, предлаган от онлайн магазина GearBest за около 60 долара. 7-инчовият TFT екран на устройството поддържа резолюция 800×480 пиксела, на който можете да гледате комфортно видео, картина от камерата, цифрите при набиране на телефонен номер и пр.

Устройството включва вградено FM радио

Плейърът поддържа резолюция 480P за филми и друго съдържание с висока резолюция, както и всички популярни видео и аудио формати. Оборудван е слот за TF карти и порт USB 2.0, а освен това включва Bluetooth 2.0 модул за хендсфри разговори и микрофон.

Car Audio Stereo MP5 Player разполага също с FM радио и камера, може да зарежда мобилни телефони и USB устройства. Предвидена е и възможност за дистанционно управление. Изходната мощност на плейъра е 4х50W, а захранващото напрежение DC12V.

Можете да свържете плейъра лесно със своя смартфон

Моделът Car Audio Stereo MP5 Player е един от новите продукти в онлайн магазина и се продава в момента на цена от $59,99 плюс $3,55 за доставка до България от складовете на GearBest. Устройството има размери 17,80×10,00×6,30 см и тежи около 500 грама.

Коментар