Alfawise A8 TV Box – свежа и изгодна ТВ приставка с Android 8.1

Alfawise A8 идва с актуална версия Android 8.1 и поддържа 4K Ultra HD TV

В много домове вече има инсталирани ТВ приставки (ТВ Box), които допринасят за по-вълнуващо изживяване пред телевизионния екран. От тези устройства се възползват в най-голяма степен потребителите на плоски телевизори без вградени възможности за достъп до интернет. Срещу малка сума всеки може да преобрази своя телевизор и да го превърне в център за домашно развлечение.

Един от новите продукти на пазара e Alfawise A8 TV Box  – ТВ приставка, достъпна за покупки от глобалния онлайн магазин GearBest на цена около 30 долара при въвеждане на купон за отстъпка IT$CNGBA8 до края на юли. ТВ кутийката работи под управление на свежа операционна система Andrpoid 8.1.

Това малко и компактно устройство се свързва, от една страна, към HDMI порт на телевизора, а от друга – към интернета на домашната мрежа посредством безжична Wi-Fi връзка или жично, с LAN кабел. Така необятният свят на интернет развлеченията става достъпен на ТВ екрана с най-високото качество, поддържано от телевизора.

Приставката Alfawise A8 TV Box е съвместима с 4K Ultra HD TV и с нейното посредничество ще можете да гледате всякакво съдържание, достъпно в интернет, вкл. филми, музика и видео, да се забавлявате с игри, да общувате през Skype и други месинджъри, да сърфирате в интернет и т.н.

Alfawise A8 изненадва приятно с големия си брой интерфейси

Устройството разполага с достатъчно памет – оперативна 2GB и постоянна 16GB, за да съхранява и възпроизвежда без проблеми съдържанието от интернет. В допълнение, приставката има слот за microSD карти и няколко USB порта за свързване на допълнителни носители или помощни устройства като мишка и клавиатура.

ТВ приставката разчита на чипсет Rockchip 3229 с четириядрен процесор на тактова честота 1,5GHz и графика Mali-400 MP, поддържа бързи безжични връзки Wi-Fi 802.11 b/g/n, разполага още с AV и SPDIF изходи, както и с LAN порт. Приставката може да се управлява дистанционно, а също чрез свързване на мишка и клавиатура към нея.

Можете да си поръчате Alfawise A8 TV Box от глобалния онлайн магазин GearBest, като цената на устройството в момента (до края на юли) е $29,99 при въвеждане на купон IT$CNGBA8, който дава немалка отстъпка (обявената официална цена е $36,99). Доставката до България ще ви струва още $2,75 долара, а в комплекта са включени освен самата ТВ приставка още захранващ адаптер, HDMI кабел, дистанционно и ръководство за потребителя.

Коментар