H96 Max V11 TV Box – превръща обикновен телевизор в смарт

ТВ приставката H96 Max V11 е производителна и функционална, с приятен дизайн

Много от наличните по домовете телевизори нямат смарт функции и достъп до интернет. Този недостатък може лесно да бъде коригиран – с помощта на ТВ приставките, или т.нар. TV Box устройства, които превръщат телевизора в мултимедиен център за забавление с връзка към глобалната мрежа.

ТВ приставката H96 Max V11 е способна да преобрази домашния телевизор или LCD монитора. Това устройство с компактни размери се явява пълноценен Android компютър, който се свързва към HDMI порта на телевизора, от една страна, и към интернет – безжично или с кабел, от друга, за да достави на ТВ потребителите необятно интернет съдържание, удобно на големия екран.

H96 Max V11 има компактни размери и богат набор от съвременни интерфейси

Моделът разчита на изчислителната мощ на процесор Rockchip RK3318 с четири CPU ядра Cortex-A53 и графичен блок Mali-450 GPU, допълнен от 4GB RAM и 64GB постоянна памет. С подобна конфигурация, ТВ приставката ще ви осигури гладко възпроизвеждане на съдържание от мрежата, вкл. филми, музика, игри и всевъзможни Android приложения.

H96 Max V11 работи под управление на операционна система Android 11.0 и поддържа възпроизвеждане на 4K HDR видео с H.265, H.264 и VP9 декодиране. Съвременните декодеци като H.265 редуцират използването на честотна лента с 50% и могат да обработват повечето файлови формати. 4K*2K изходът от приставката ще ви осигури гладко видео при възможно най-висока резолюция за домашно кино.

H96 Max V11 поддържа гладко възпроизвеждане на 4K HDR видео на телевизора

Този модерен TV Box предлага високоскоростни опции за връзка към интернет. Моделът поддържа двубандов Wi-Fi 2.4G/5G със скорости съответно 300 Mbps и 867 Mbps. Връзката към мрежата може да се реализира и по кабел през RJ-45 порт със скорост 10/100 Mbps. Наличен е и безжичен BT 4.0 модул за лесно свързване на периферни устройства.

H96 Max V11 Android TV Box впечатлява и с останалите си интерфейси. ТВ приставката има USB 2.0 и USB 3.0 портове – за свързване, например, на клавиатура и мишка, слот за TF карти памет с цел разширяване на пространството за съхранение, HDMI интерфейс за телевизора и A/V изход за колонки или свързване към по-стари телевизори.

Управлението на H96 Max V11 е удобно с помощта на включеното в комплекта дистанционно

В комплекта е включено и дистанционно устройство, с което можете удобно да управлявате работата и функциите на ТВ приставката от разстояние. Алтернативно, може да разчитате за управление на класическа периферия като мишка и клавиатура. Захранването на устройството става с адаптер, който също е наличен в комплекта.

Смарт кутийката предлага още удобна възможност за пренасяне на картината от смартфона на големия екран на телевизора, благодарение на поддръжката на технологии като DLNA, Miracast и Airplay. С нея можете да играете любимите си игри по-комфортно, на телевизора.

Комплектът на H96 Max V11 включва всичко необходимо за работата на устройството

ТВ приставката има компактни размери – 10,0х10,0х1,7 см и тежи само 93 грама. Устройството се доставя в комплект със захранващ адаптер, дистанционно управление, HD кабел и документация (ръководство за потребителя).

Всички тези възможности са напълно достъпни като цена. ТВ приставката може да се купи от онлайн магазина Tomtop тук: H96 Max V11 Smart TV Box за 41,14 евро, без допълнителни митнически такси и с безплатна доставка.

Коментари по темата: „H96 Max V11 TV Box – превръща обикновен телевизор в смарт”

добавете коментар...

  1. 112

    Може да е обновена версия а и нали им плащат да рекламират продукти …

  2. fg

    имам такова устройство от гадини толкова ли сте изостанали

Коментар