Beelink GT-King Pro – всичко желано от един TV Box

TV Box устройствата като Beelink GT-King Pro правят телевизора по-умен и функционален

Телевизионните приставки, или т.нар. TV Box, продължават да са актуални, благодарение на напредъка, който производителите на подобни устройства постигат с новите си модели. Всеки, който притежава по-стар телевизор или такъв без смарт функции, може да се възползва от предимствата на малките кутийки и да подобри ТВ изживяването в дома си.

Моделът Beelink GT-King Pro е един от най-добрите на пазара и наистина може да претендира за крал в категорията TB Box. И самият бранд, и конкретният Pro модел са респектиращи. Устройството се отличава с характеристики от висок клас и впечатляващ дизайн. Цената също е атрактивна – €145,99 в момента с купон за отстъпка NNNTECHBLGTP в глобалния онлайн магазин GeekBuying.

ТВ приставката Beelink GT-King Pro има не само атрактивен дизайн, но и отлични спецификации

Мини компютърът Beelink GT-King Pro разчита на 6-ядрен процесор Amlogic S922X-H от последно поколение – 4 ядра Cortex-A73 на 2,2GHz и 2 ядра Cortex-A53 на 1,8GHz, който заедно с останалия хардуер на устройството осигурява възпроизвеждане на видео файлове с 4K резолюция при 75 кадъра в секунда (fps).

Сред впечатляващите характеристики на модела отбелязваме Gigabit LAN свързаност с RJ45 порт, двулентов безжичен модул Wi-Fi 6 (a/b/g/n/ac/ax), работещ в честотните диапазони 2,4GHz и 5,8GHz, оперативна памет 4GB RAM и постоянно вътрешно хранилище 64GB, което може да се разшири удобно със SD карта през наличния порт. Подобни параметри са напълно достатъчни за възможно най-добра връзка към мрежата, висока производителност и капацитет за съхранение на желаното съдържание.

Beelink GT-King Pro разполага с богат набор от интерфейси за свързване и разширение

Не можем да пропуснем портовете USB 3.0 и USB 2.0 за свързване на периферни устройства като клавиатура и мишка с цел по-удобно управление на ТВ кутията, в допълнение към безжичното дистанционно, включено в комплекта. Интересна е и възможността за извеждане на звук от устройството чрез SPDIF оптичен интерфейс.

Beelink GT-King Pro се свързва към телевизора по най-лесния начин – чрез HDMI кабел, който също е наличен в комплекта на устройството. Безжичното дистанционно пък се свързва директно чрез поставяне на адаптерче в порта USB 2.0, представен като OTG. Предвиден е и удобен бутон за включване и изключване на устройството.

В комплекта на Beelink GT-King Pro е включено всичко необходимо за пълноценно използване

Що се отнася до интерфейса, GT-King Pro е класически Android TV Box. Към стандартните функции на Google и най-вече интегрирания Play Store за теглене на всевъзможни приложения е добавено персонализиране от Beelink.

По отношение на времето за зареждане, практически няма разлики между Android TV и тази „магическа” ТВ кутия. Докато ТВ приставките от нисък клас страдат от бавно буфериране, поради по-слабите си спецификации, Beelink зарежда гладко дори 4K филми и клипове от YouTube.

Инвестицията в Beelink GT-King Pro си струва, ако искате да модернизирате телевизора си

В заключение, ако искате да модернизирате домашния си телевизор с достъп до интернет, Android приложения от Play Store и смарт функции, може да инвестирате в разглеждания TV Box, който ще направи вашия ТВ по-умен и забавен.

Можете да купите „краля” на ТВ приставките тук: Beelink GT-King Pro 4K TV Box за €145,99 с купон за отстъпка NNNTECHBLGTP в глобалния онлайн магазин GeekBuying, с безплатна доставка от склад в Германия.

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментари по темата: „Beelink GT-King Pro – всичко желано от един TV Box”

добавете коментар...

  1. Гош

    Купих си Дюн, пълен та шак, после си взех Енвидия Шелд и се родих,чете всички аудио и видео формати, тва чудо го свързах с два външни харда и към аудио система Денон 9.2 канала Атмос по 150вата и бас каса Ямаха 250 вата на 40 Hz на телевизор Самсунг 4К 75 инча и не ми се излиза…

Коментар