T95 Smart Android TV Box – да направим телевизора смарт

T95 Smart Android TV Box разполага с всички необходими интерфейси за смарт ТВ изживяване

Приставките за телевизори, или т.нар. “TV Box” устройства, са способни да преобразят традиционния LCD телевизор или монитор, превръщайки го в мултимедиен център за забавление с достъп до необятното съдържание в интернет. Нещо повече, наличието на AV изход в ТВ приставката прави възможно свързването към глобалната мрежа и на старите телевизори.

Достъпен като цена, с модерни функции и всички необходими портове и интерфейси е моделът T95 Smart Android TV Box, който се предлага от онлайн магазина Tomtop. Тази джаджа струва само 29,74 евро и се доставя без допълнителни разходи от склада на търговеца в Германия.

T95 Smart Android TV Box поддържа високо качество на картината с резолюция 6К при 30fps

T95 се базира на актуална операционна система Android 10.0 и чипсет Allwinner H616 с осем CPU ядра Cortex A53 и графичен блок Mali-G31 MP2 GPU. Приставката е достъпна в няколко конфигурации с различен обем на паметта – 2GB RAM и 16GB ROM, 4GB/32GB, 4GB/64GB и 4GB/128GB. Предвиден е също порт за разширение на паметта с TF карти.

ТВ приставката се свързва към LCD телевизор или монитор чрез HDMI интерфейс (HD 2.0a) или към стари телевизори, благодарение на наличния AV изход. Връзката към интернет, от друга страна, може да бъде кабелна (през RJ45 порта) със скорост 10/100Mbps или безжична през двубандов Wi-Fi (2.5G/5G) интерфейс. T95 разполага и с безжичен Bluetooth 5.0 модул за свързване на различни аксесоари и периферни устройства, като например слушалки, колонки и др.

Предният LED панел показва точно време и статус на ТВ приставката

Управлението на ТВ приставката става чрез включения в комплекта безжичен дистанционен контролер. Но за по-голямо удобство може да използвате традиционни устройства за управление като мишка и клавиатура, като ги свържете към наличните два USB порта.

T95 се отличава с поддръжка на H.265 и VP9 декодиране с резолюция до 6K/30fps, като спестява около 50% от честотната лента. С тази приставка ще можете да гледате 4К филми при ултра-висока резолюция и гладък видеоплейбек.

Комплектът на T95 Smart Android TV Box съдържа и контролер за дистанционно управление

Атрактивна характеристика на устройството е предният LED дисплей, който показва времето и статуса на ТВ приставката. T95 има компактни размери 10х10х1,7 см и тежи само 123 грама. Освен устройството, комплектът включва дистанционно, HD кабел, захранващ адаптер и ръководство за потребителя.

Можете да купите смарт ТВ приставката тук: T95 Smart Android TV Box на цена от 29,74 евро с безплатна доставка от Германия.

Коментар