Индийски автомобили навлизат на нашия пазар

Компактният и маневрен KUV 100 се отличава с интересен дизайн и икономичен двигател

Автомобили от водещ индийски производител ще дебютират на българския пазар по време на изложението „Ауто сити Пловдив”, част от Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември.

Посетителите на панаира ще видят за първи път модели на Mahindra, автомобилния гигант на Индия. Дебют в България ще направят компактният SUV KUV 100 и седемместният XUV 500, които се предлагат на достъпна цена с удобства, характерни за леки коли от по-висок клас, съобщиха от фирмата дистрибутор.

Практичният и компактен KUV 100 се отличава с интересен дизайн и икономичен двигател, той е много маневрен в града. XUV 500 съчетава лукс и комфортна возия, постигната с подобрения в окачването и шумоизолацията.

Компанията дилър на „Пежо” също подготвя изненада за „Ауто сити Пловдив”. Няколко месеца след световната премиера на автосалона в Женева у нас ще бъде представен за първи път новият Peugeot Rifter. Моделът има уникален интериор и е подходящ за каране в най-трудни терени и условия, тъй като са добавени функции за контрол на сцеплението и за помощ при наклон.

XUV 500 съчетава лукс и комфортна возия, постигната с подобрения в окачването и шумоизолацията

Посетителите ще видят и хечбека Hyundai i20 GB Classic. В него са внедрени технологии за сигурност от последно поколение, предпазващи от напускане на пътя, спад на налягането в гумите, внезапно потегляне назад при наклон, поднасяне на хлъзгаво трасе или загуба на контрол.

С три модела участва компанията „Българска автомобилна индустрия”. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично оборудване и интуитивни прибори за улесняване на шофирането. Атрактивният компактен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богати възможности за персонализация, съчетани с високо ниво на безопасност.

Предстои премиерата и на Haval H6, когато ще бъде официално оповестена и неговата цена, обявиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – стандартен, икономичен и спортен, с множество други функции в помощ на водача.

Компанията предлага и Great Wall Steed 6, наследник на  Steed 5 – най-продаваният пикап в България за 4 години. Новият вариант е по-голям, по-луксозен и поема най-тежката работа.

Изложението в Пловдив ще има атрактивна визия, пресъздаваща градската среда с улици, маркировка и пътни знаци. 30 модела ще бъдат на разположение на желаещите да ги пробват в тест драйв зоната.

Коментар