MX10 Android 8.1 TV Box – интелигентно допълнение към телевизора

MX10 TV Box превръща телевизора или монитора в развлекателен център с достъп до необятния свят на интернет

Ако искате да превърнете традиционния си телевизор или LCD монитор в интелигента платформа за забавление, това е по-лесно от всякога с т.нар. ТВ приставки. А удобството на работа и функционалните възможности на така изградената система могат да се подобрят още повече с подходящ аксесоар като безжичната клавиатура.

Два ценово достъпни продукта – ТВ приставка и безжична клавиатура, предлагани в онлайн магазина Cafago, осигуряват пълноценно мултимедийно изживяване у дома. MX10 Android 8.1 TV Box е устройство със съвременни характеристики, което превръща телевизора или монитора в развлекателен център с достъп до необятния свят на интернет – за видео и музика, филми и игри, сърфиране в уеб и общуване в социални мрежи и месинджъри.

MX10 TV Box е компактно и комуникативно устройство с множество портове

ТВ приставката работи под управление на операционна система Android 8.1, която е производителна и стабилна, с редица функции и оптимизации за подобрено потребителско изживяване. Ще получите достъп на големия екран и до огромно разнообразие от приложения в онлайн магазина Google Play.

MX10 Smart Android TV Box стъпва на мощен четириядрен процесор RK3328 и може да възпроизвежда 4K видео с декодиране H.265, H.264 и VP9. Приставката поддържа също напреднали технологии като HDR 10, има HDMI интерфейс (за телевизора) и USB3.0 портове (за свързване на аксесоари и периферия), а за графиката се грижи Mali-450 GPU.

Налични са цели 4GB оперативна памет DDR4 и 32GB или 64GB eMMC флаш памет, разширяема с microSD карти с капацитет до 128GB – предостатъчен обем за сваляне и гладко изпълнение на видео и игри. ТВ приставката се свързва към интернет безжично през WiFi 2.4G или през 10/ 100M LAN мрежа, за да пренесе света на уеб на големия екран.

В комплекта на MX10 Smart Android TV Box е включен и контролер за дистанционно управление

Можете да си поръчате MX10 Smart Android TV Box на цена от €48,59 в онлайн магазина Cafago – тази цена е валидна до края на октомври с купон за отстъпка L3344V. В комплекта са включени също контролер за дистанционно управление, HD кабел и захранващ адаптер, а стандартната доставка до България е безплатна.

В случай, че се нуждаете от по-модерен контрол на ТВ приставката, можете да си вземете специален аксесоар 2.4G Air Mouse Wireless Keyboard, който съчета функции на безжична мишка, безжична клавиатура и дистанционно. Комбинираното устройство ще ви даде уникални инструменти за управление на ТВ приставката, като просто го движите във въздуха – то е „plug and play”, просто и лесно за използване.

Освен ТВ приставката безжичният контролер може да управлява и най-различни други устройства

Този интересен аксесоар се свързва към приставката посредством USB приемник и с негова помощ можете да управлявате функциите на ТВ кутията от разстояние до 10 метра. Промяната на посоката и скоростта на движение се улавя прецизно от 6-осови сензори. Клавиатурата е комфортна и удобна за използване, с 46 клавиша.

2.4G Air Mouse Wireless Keyboard се предлага в онлайн магазина Cafago на цена €5,79, която е валидна при въвеждане на купон за отстъпка L4356V до края на октомври. Стандартната доставка до България е безплатна. Безжичният контролер е универсален и може да се ползва също за управление на устройства като смарт телевизори, компютри, проектори и др.

Коментар