Anet A8 – ценово-ефективен 3D принтер

Anet A8 3D Printer се доставя в комплект с 10 метра влакно за печат

Принтерите за триизмерен печат уверено си пробиват път – както за професионални приложения, така и у дома. Цените падат и тези устройства от нова категория стават все по-достъпни за масовия потребител за различни цели – отпечатване на играчки и сувенири, например.

Високо-ефективен като цена и възможности е моделът Anet A8 3D Printer – един от най-достъпните модели, предлаган в момента за 121,93 евро в глобалния онлайн магазин Tomtop. С това устройство можете да печатате фигурки и други предмети от персонален компютър през USB интерфейс или „офлайн“ – от microSD карта.

Водещият винт e здрав, направен от висококачествена неръждаема стомана

Принтерът има компактни размери – 50х45х45 см, доставя се в комплект с всички необходими части за самостоятелно сглобяване (направи си сам, DIY) и заема малко пространство. Може да работи с най-различни консумативи, вкл. ABS, PLA, HIP, PP и Nylon, като се отличава с висока скорост, LCD екран и лесно управление с помощта на пет бутона.

Anet A8 3D Printer има настройваема дюза MK8 с усъвършенствана технология за гладко произвеждане на нишките, от които се изгражда 3D обектът. Водещият винт е T-образен, компактен и здрав, направен от качествена неръждаема стомана. Високоскоростният двигател поддържа стабилна и продължителна работа на устройството.

Anet A8 3D Printer приема задания от компютъра през USB интерфейс или от microSD карта

Моделът се управлява от усъвършенствана дънна платка, която поддържа множество функции и осигурява висока точност на операциите. Захранващият блок е мощен – 240W/110V-240V. Устройството може да печата предмети с размери до 220х220х240 мм, като скоростта варира от 10 до 120 мм/с, точността на печат е 0,12 мм, а дебелината на слоя е 0,1-0,3 мм.

Anet A8 3D Printer се предлага в момента на цена от 121,93 евро в онлайн магазина Tomtop, с доставка до България от германски склад. Това е устройство за най-различни приложения – обикновено за печат на играчки, но също така е подходящо за образователни цели, какт и за творци, които ще могат с него лесно да реализират идеите си. В комплекта влизат 10 метра влакно, SD карта с ръководство, четец на карти и всички други части, необходими за сглобяване на принтера.

Коментар