Xiaomi CIGA Watch – аналогов часовник за ценители

Xiaomi CIGA Watch хваща око с интересния циферблат, метална изработка и кожена лента

При целия шум около смарт часовниците, мъжете, които искат да се отличат от останалите, често залагат на… аналогови часовници – стига те да са изпълнени със стил и да дават желаното усещане за превъзходство.

Направен от неръждаема стомана тип 316L и с диаметър от 43 мм, Xiaomi CIGA Design Men’s Quartz Analog Wrist Watch е идеален подарък за приятел или съпруг. Това е часовник с аналогов циферблат и кварцов механизъм за безкомпромисна точност, достъпен в момента на цена от €70,31 с купон за отстъпка L9768Y в онлайн магазина Cafago.

Xiaomi CIGA Watch показва датата, деня и точното време в часове, минути и секунди

Устойчивото на надраскване минерално стъкло и каучуковата кожена лента са изработени за дълга употреба на часовника. Нещо повече, моделът е водоустойчив – ще издържи на водни пръски и при потапяне на 30 метра дълбочина, но все пак не е създаден с идеята да се ползва по време на плуване или в банята, уточнява производителят.

Дизайнът на Xiaomi CIGA Watch е като „машина на времето”. Аналоговият часовник показва дата, ден и точно време в часове, минути и секунди. Той е лек – тежи 55 грама и е достъпен в строги и стилни цветове – черен и сив. Каишката е дълга 23,4 см и широка 2,2 мм. За настройка на датата и точното време короната се издърпва и завърта съответно в обратна и по посока на часовниковата стрелка, след което се прибира.

Xiaomi CIGA Watch е достъпен в строг черен цвят, както и в сребристо-сиво

Часовникът е подходящ за използване както в деловото ежедневие, така и при физическа работа, спорт и релаксиращи занимания, като например забавление с дрон, благодарение на съчетанието от изискан дизайн, удобство и здравина – в частност водоустойчивост. Широкото му приложение го позиционира като подходящ подарък за всеки мъж, независимо от възрастта.

Xiaomi CIGA Watch може да се ползва и официално и… неформално

Можете да купите аналоговия часовник тук: Xiaomi CIGA Design Men’s Quartz Analog Wrist Watch на цена от €70,31 с купон за отстъпка L9768Y, валиден до 15 януари 2019 г, и безплатна доставка.

Коментар