Lenovo Watch S и Oukitel W1 – водоустойчиви смарт часовници

Lenovo Watch S се отличава с водоустойчивост 5ATM – няма нужда да го сваляте когато миете ръцете си или плувате

Смарт часовници ще забележим най-често на ръцете на хора с динамичен начин на живот, които често посещават фитнеса и спортните зали. С тях те могат да следят важни показатели за физическата си активност. „Екстрата” водоустойчивост прави тези устройства още по-ценни.

Два водоустойчиви смарт часовника на намалени цени привличат внимание в онлайн магазина Tomtop. Това са модели от известни китайски брандове като Lenovo и Oukitel, с редица полезни функции и, разбира се, с ценното качество да издържат при използване във вода.

Lenovo Watch S, достъпен на цена от 32,51 евро, има опростен дизайн, приятен е и дружелюбен към кожата. Благодарение на осветяващия показалец на класическия диск, часовникът показва ясно времето дори и на тъмно. Твърдото и гладко стъкло предпазва от износване и защитава часовника от надраскване.

Lenovo Watch S има приятен дизайн и е дружелюбен към кожата

Този смарт часовник се отличава с водоустойчивост 5ATM – няма нужда да го сваляте, когато миете ръцете си или плувате. Избягвайте обаче да го излагате на гореща вода, предупреждава производителят. Моделът изпълнява също функции на фитнес тракер и е подходящ както за мъже, така и за жени.

Свързан с мобилния телефон през Bluetooth интерфейс, Lenovo Watch S вибрира след пристигане на нови повиквания/съобщения. Освен това можете лесно да откриете телефона си, ако не знаете къде е, с двукратно натискане на бутон, след което устройството ще започне да звъни. В допълнение, смарт часовникът напомня, че е време за почивка и следи качеството на съня.

Lenovo Watch S е изпълнен в дизайн с класически диск

Можете да купите водоустойчивия смарт часовник тук: Lenovo Watch S Smart Watch на цена от 32,51 евро, с безплатна доставка.


С подобни функции се характеризира и Oukitel W1, още по-достъпен като цена смарт часовник, водоустойчив по стандарта IP67 . Това устройство с функции на фитнес тракер измерва пулс, изминато разстояние, изразходвани калории и други параметри за физическа активност, като така ще ви помогне да постигнете преследваните цели.

Oukitel W1 е смарт часовник, който не се бои от вода

Моделът е съвместим с Android и iOS смартфони, като си взаимодейства с тях посредством Bluetooth интерфейс, за да известява за пристигащи обаждания и съобщения. С него можете също така да управлявате дистанционно камерата на смартфона и да правите снимки с натискане само на един софтуерен бутон. Предвидени са също функции за напомняне за сън и нуждата от течности.

Oukitel W1 известява за обаждания и съобщения от смартфона

Можете да купите умния часовник тук: Oukitel W1 Water-resistant Smart Watch на цена от 19,33 евро, с безплатна доставка.

Коментар