Xiaomi Mi Router 3G – супер бърз рутер с плътно покритие

Xiaomi Mi Router 3G осигурява плътно и стабилно безжично покритие в жилището

Безжичният рутер вече е почти във всеки дом, но постоянното нарастване на нуждите от интернет трафик изисква бързи устройства, със стабилно покритие навсякъде в жилището. Представяме ви един съвременен рутер с топ характеристики и напълно достъпна цена.

Двубандовият Xiaomi Mi WiFi Router 3G идва с 4 външни антени и поддръжка на най-актуалния безжичен стандарт 802.11ac за скорости на трансфер до 1167Mbps. Моделът, предлаган в онлайн магазина Cafago, струва само €36,9 при използване на купон за отстъпка L4256C, валиден до края на януари 2019 г., и се доставя безплатно за потребителите в България.

Xiaomi Mi Router 3G разполага с няколко порта: 1xWAN, 2xLAN и 1xUSB 3.0

Рутерът може да работи едновременно в два честотни диапазона – 2,4GHz (300Mbps) и 5GHz (867Mbps), благодарение на което поддържа сумарна скорост от 1167Mbps. Четирите външни антени осигуряват плътно покритие и стабилен сигнал в рамките на жилището – 5dBi при 2,4G и 6dBi при 5G, което в съчетание с високата скорост прави този рутер идеален за онлайн гейминг, сърфиране в интернет и видео стрийминг.

Xiaomi Mi WiFi Router 3G разчита на мощен двуядрен процесор MT7621A MIPS на тактова честота 880MHz, допълнен от 128MB SLC NAND флаш памет и 256MB DDR3-1200. Бързият процесор и големият капацитет на паметта допринасят за по-ефективната и стабилна работа на устройството. Рутерът разполага с един WAN порт 10/100/1000M за свързване към интернет, два LAN порта 10/100/1000M за жично свързване на устройства и един USB 3.0 порт за лесен бекъп на снимки и друго съдържание.

Четирите антени на Xiaomi Mi Router 3G поддържат стабилен безжичен сигнал

Нещо повече, освен стандартните функции за сигурност на безжичните комуникации – като поддръжка на криптиращи алгоритми WPA-PSK, WPA2-PSK, този рутер включва и редица други средства за сигурност, вкл. защита от злонамерени уеб сайтове, антивирус, предпазване от хакери и кражба на данни, така че да сведе до минимум рисковете за потребителите на домашната мрежа.

Xiaomi Mi WiFi Router 3G може да се настройва и управлява лесно през уеб интерфейс и от мобилно приложение Xiaomi MiWiFi APP. Рутерът поддържа системи Android/iOS/OS/Windows/Web и безжични протоколи IEEE 802.11a/b/g/n/ac. Освен с WAN/LAN/USB портове разполага още с бутони за нулиране (Reset) и включване/изключване на захранването. Има размери 195x131x23,5 мм и тежи около 260 грама, а в комплекта са включени захранващ адаптер и ръководство за потребителя.

Xiaomi Mi Router 3G се доставя в комплект със захранващ адаптер

Можете да купите двубандовия рутер тук: Xiaomi Mi WiFi Router 3G – на цена от €36,9 при използване на купон за отстъпка L4256C, валиден до края на януари 2019 г., и безплатна доставка.

Коментари по темата: „Xiaomi Mi Router 3G – супер бърз рутер с плътно покритие”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    хаква се и става прекрасен

  2. Ангел

    “https://chrome.google.com/webstore/detail/rumiwifi/mbiehbednoakmhlmjcpgpciocekdjabp?hl=ru”

    Tова е линк към приложение от гугъл което превежда китайския интерфейс на руски.Работи офлайн и не му трябва интернет.

    RUMIWIFI е названието в Уебстора на Гугъл.

  3. Anonymous

    На мене ми е много интересно какво точно означава “плътно покритие” и какви други покрития има… Има ли рутер, който предлага нещо различно от “плътно покритие”?
    Или маркетинговите фрази не е задължително да имат смисъл?

  4. Anonymous

    не е така, уеб интерфейса и мобилната апликация са на английски – вижте коментарите в страницата на продукта

  5. :)

    Не че нещо против преписаните ревюта, но си представете някой неразбиращ който е прочел ревюто ви и си купи устройството, колко изненадан ще е като разбере, че менюто му е само и единствено на Китайски. А разните не официални ромове са орязани или неработещи. Та е хубаво като предлагате нещо, да имате повече инфо …все пак сте “технологичен сайт”

Коментар