Kospet Hope 4G Smartwatch – уникален смарт часовник

Kospet Hope 4G Smartwatch е стилен смарт часовник за бизнес употреба и спортуване

Смарт часовниците стават все по-функционални и привличат вниманието дори на доскорошните скептици относно възможностите и ползите от този сравнително нов клас устройства. Сред подобренията са, например, поддръжката на 4G, качествените камери и мощният хардуер.

Един от най-модерните смарт часовници на пазара е Kospet Hope 4G Smartwatch, който се позиционира като първият в света с керамична рамка и огромен за подобно устройство обем на паметта – 3GB оперативна плюс 32GB постоянна. Този модел, предлаган в онлайн магазина Cafago за €123,05, включва 8 спортни режима, водоустойчив е по стандарта IP67, поддържа двубандови 4G комуникации и две GPS системи за навигация.

Kospet Hope 4G Smartwatch може да се използва самостоятелно като смартфон

С брилянтен 1,39-инчов AMOLED дисплей и 8,0-мегапикселова камера, разглежданият модел дава познато от смартфоните потребителско изживяване със снимки, като записва и показва най-вълнуващите моменти от ежедневието, с висок контраст и от по-широк зрителен ъгъл. Каишката на часовника е направена от чист силикон, удобна, дишаща и издръжлива.

С поддръжка на двубандов 4G LTE (TDD LTE и FDD LTE) на глобално ниво, Kospet Hope 4G Smartwatch осигурява желаната свобода на комуникациите по целия свят. Моделът е съвместим с мобилните мрежи в повечето държави и региони по света, благодарение на поддръжката на 5 типа мрежи и 23 честотни диапазона, вкл. WCDMA, TD-SCDMA, GSM.

Kospet Hope 4G Smartwatch включва девет режима за професионално спортуване

В допълнение, смарт часовникът е съвместим с GPS и GLONASS сателитни системи за глобално позициониране. Това му позволява да открива с по-голяма точност местоположението и маршрутите по време на спортуване. За улеснение на потребителите са предвидени 9 професионални спортни режима, вкл. тичане, футбол, бадминтон и др. – когато изберете един от тях, данни като време, разстояние и т.н. ще бъдат записани и запазени за следващата тренировка.

Kospet Hope 4G Smartwatch работи под управление на съвременна операционна система Android 7.1.1 и дава достъп до необятно разнообразие от приложения в официалния онлайн магазин Google Play. С придружаващото мобилно приложение можете да синхронизирате данните си с Android и iOS смартфони. Самият смарт часовник разполага със слот за сим карти, за да оперира напълно самостоятелно, поддържа също Wi-Fi и Bluetooth безжични комуникации.

Kospet Hope 4G Smartwatch разполага с качествена 8-мегаписселова камера

Задвижван от мощен четириядрен процесор MTK6739 на тактова честота 1,3GHz, Kospet Hope 4G Smartwatch е първият в света смарт часовник с 3GB оперативна памет и 32GB постоянна флаш памет. Тази хардуерна конфигурация обещава пълноценно потребителско изживяване при различните сценарии на използване на устройството. Моделът разчита на батерия с капацитет 620 мАч, която го поддържа работоспособен в продължение на 3 до 5 дни, в зависимост от интензивността на използване.

Kospet Hope 4G Smartwatch измерва прецизно сърдечния ритъм

Можете да купите смарт часовника тук: Kospet Hope 4G Smartwatch – на цена от €123,05, с безплатна доставка.

Коментари по темата: „Kospet Hope 4G Smartwatch – уникален смарт часовник”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    и като влезеш в сайта ,изведнъж цената става 160 евро!!! ега си рекламата !!

Коментар