Lenovo Watch 9 – водоустойчив, здрав, с неустоима цена

Lenovo Watch 9 има класическо излъчване и здраво сапфирено стъкло

Смарт часовниците са едни от най-достъпните носими устройства за ежедневието, с редица полезни функции. Продажбите им нарастват, според актуалните пазарни изследвания, а цените на някои модели са изключително атрактивни за масовия потребител.

На силен интерес се радва, например, моделът Lenovo Watch 9 – устройство с добри характеристики, което се предлага в момента в онлайн магазина Cafago само за $14,83 (с купон за отстъпка L709PA1). Това е механично-електронен часовник, водоустойчив, здрав, с познатите възможности на фитнес тракер, съвместим с Android и iOS смартфони.

Lenovo Watch 9 e здрав, лек и подходящ за спортни занимания

Корпусът на смарт часовника е направен от цинкова сплав, има покритие с отлични механични свойства и устойчивост на износване, лек е и подходящ за спортни занимания. Долният капак е изработен от медицинска неръждаема стомана. А каишката е силиконова, мека, щадяща кожата и удобна срещу изпотяване.

Lenovo Watch 9 ще вибрира, когато на смартфона пристигнат обаждания, съобщения или известия от мобилните приложения. Нещо повече, с него можете да направите лесно и удобно – с натискане на един бутон или разклащане – снимка със смартфона си от разстояние. Комуникацията с умния телефон се извършва през Bluetooth интерфейс с обхват 10-15 метра.

Долният капак на Lenovo Watch 9 е изработен от медицинска неръждаема стомана

Разглежданият модел е и функционален фитнес тракер. Смарт часовникът включва възможности на крачкомер, като помага на своя притежател да постигне по-ефективно целите си за физическо здраве. Устройството издържа на вода (ниво 5ATM/50m) – не е необходимо да го сваляте, когато се миете, но не и с гореща вода. А циферблатът, изпълнен в ретро стил, е покрит със здраво (9H) сапфирено стъкло.

Lenovo Watch 9 има класическо излъчване, тежи около 80 грама и е достъпен в разнообразие от цветове. Оборудван е с батерия 120 мАч, която ще остане работоспособна до една година при по-щадящо използване на смарт часовника и около 6 месеца при интензивна употреба. Часовникът е съвместим с Android и iOS смартфони.

Lenovo Watch 9 е достъпен в широко разнообразие от цветове

Можете да купите смарт часовника тук: Lenovo Watch 9 – на цена от €14,83 с купон за отстъпка L709PA1, валиден до края на януари.

Коментари по темата: „Lenovo Watch 9 – водоустойчив, здрав, с неустоима цена”

добавете коментар...

  1. Stan

    Името

  2. Пешо

    Кое му е смарта ?

Коментар