Смарт катинарче – с пръстов отпечатък и USB зареждане

USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock предлага сигурност с пръстов отпечатък

Съвременните технологии преобразяват решенията за сигурност, вкл. на ниво лични ключета и катинарчета – например за заключване на чантата или куфара. Подобни устройства имат предимството, че са биометрични, т.е. работят с пръстов отпечатък.

Смарт катинарчето USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock, предлагано от онлайн магазина Cafago на цена от €17,09 (валидна с купон за отстъпка L24125H), е по-удобство от традиционното катинарче, тъй като елиминира риска от загуба на ключето. Можете да използвате иновативната ключалка само с пръстов отпечатък, което освен повече удобство, това означава и още по-висока сигурност.

USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock позволява до 500 отключвания с едно зареждане на батерията

С помощта на смарт катинарчето можете да обезопасите не само вашия куфар, чанта или раница, но и врата, колело, сейф и други обекти, които се нуждаят от надеждна защита и сигурност. Устройството поддържа до 10 записа на пръстов отпечатък, вкл. администраторски. Вграденият бърз процесор идентифицира потребителя само за 0,5 секунди, а цинковата сплав, от която е направено устройството, гарантира неговата здравина.

USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock се захранва от презареждаема литиева батерия с капацитет 80 мАч, достатъчен за 6 месеца в режим стендбай и за 500 отваряния на катинарчето. LED индикатор показва различните състояния на устройството, вкл. нисък заряд на батерията.

Смарт катинарчето обезопася всевъзможни куфари, чанти и раници

Можете да купите биометричния катинар тук: USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock – на цена от €17,09, валидна с купон за отстъпка L24125H до 15 февруари т.г.


В онлайн магазина Cafago са налични в момента и други интересни продукти с отстъпки. Такъв, например е видеорегистраторът Xiaomi Xiaoyi Data Recorder Camera, който ще запише всичко, което се случва наоколо по време на пътуване. Устройството е устойчиво на вода и огън, лесно за инсталиране и ползване. Отличава се с широк зрителен обхват от 165°, голяма апертура F1.8, нощно виждане, вграден Wi-Fi модул и поддръжка на 1296P UHD резолюция.

Видеорегистраторът Xiaomi Xiaoyi Data Recorder Camera има 2,7-инчов широк екран 16:9

Можете да купите видеорегистратора тук: Xiaomi Xiaoyi Data Recorder Camera – на цена от €38,67, валидна до 15 февруари т.г.


Още един привлекателен продукт от същия бранд е прахосмукачката Xiaomi Roidmi F8E Handheld Wireless Vacuum Cleaner. Тя се задвижва от безчетков мотор със скорост на въртене 80 000 оборота в минута (rpm) и изсмуква прахта и други замърсявания по пода и мебелите със сила 17 000 паскала (pa). Устройството тежи само 1,3 кг, оборудвано е с батерия 2200 мАч и освен за почистване на жилището може да се ползва и за автомобила, тъй като е компактно, леко и автономно.

Xiaomi Roidmi F8E Handheld Wireless Vacuum Cleaner е подходящо решение за почистване както на дома, така и на автомобила

Можете да купите тази стилна прахосмукачка тук: Xiaomi Roidmi F8E Handheld Wireless Vacuum Cleaner – на цена от €211,83, валидна с купон за отстъпка L741PA до 15 февруари 2018 г.

Коментари по темата: „Смарт катинарче – с пръстов отпечатък и USB зареждане”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Въобще няма никакв информация за код. Дава го на цена от 19,90 евро.

Коментар