Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera – 360° камера за Android

Панорамната MADV Mini камера е компактна и лека (23 грама), с високо качество

Макар че смартфоните идват с все по-добри вградени камери, фото- и видео-изживяването може да е още по-вълнуващо, когато се използва самостоятелна панорамна, 360-градусова камера. Подобно устройство може да се съчетае лесно със смартфона и на достъпна цена.

Интересен продукт за панорамни снимки е Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera, предлагана от онлайн магазина Cafago на цена от €32,59 (валидна с купон за отстъпка L196PA). Тази панорамна камера е предназначена за използване с Android смартфони, като се поставя в USB Type-C порт.

Камерата се поставя в USB Typе-C на смартфона и не изисква отделно захранване

Панорамната камера е компактна и лека (23 грама), но това не е за сметка на качеството. Тя е оборудвана с двоен 13MP фото модул – по един на всяка страна, широкъгълни лещи с 210° обхват и арертура F/1.8. С подобно „снаряжение“, камерата осигурява панорамни снимки с резолюция до 5,5К (5376х2688) и панорамно видео с HD качество – до 1920х960/30fps H.264 MP4.

С помощта на Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera можете да стриймвате видео в реално време и само с един клик да споделяте снимки в социални мрежи, благодарение на придружаващото камерата мобилно приложение Madv Mini APP, което предлага и редица други удобства – вкл. няколко режима на панорамните изображения.

Мобилното приложение Madv Mini APP предлага няколко режима на панорамите

Компактната камера е „plug and play“ устройство, което се захранва от USB Typе-C порта на смарфона. Моделът може да работи в тандем с мобилни телефони под управление на Android 6.0 и по-нови версии. Списък със съвместимите устройства е публикуван на сайта на доставчика.

Можете да купите панорамната камера тук: Xiaomi MADV Mini Panoramic Camera на цена от €32,59, валидна с купон за отстъпка L196PA до края на февруари, с безплатна доставка.

Коментар