Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator – умен преводач

Умното устройство на Xiaomi е стилно, с компактни размери и малко тегло

Съвременният човек пътува все повече по света, а езиковата бариера понякога е проблем, въпреки широкото разпространение на езици като английския. В подобни случаи могат да помогнат различни инструменти – речници, разговорници, софтуерни решения, както и… устройства-преводачи.

Именно с цел преодоляване на езиковите бариери е създаден Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator – преводач с изкуствен интелект, достъпен за покупки от онлайн магазина Cafago на цена от €36,49 (валидна с купон за отстъпка L5666C). Към момента устройството поддържа 14 езика, вкл. английски, немски, френски, испански, китайски, руски, италиански, корейски и др., с обещание за добавяне на още.

Преводачът поддържа в момента 14 езика, покривайки 170 държави и области по света

Защо този преводач е умен, т.е. с изкуствен интелект? Разработчикът е проектирал устройството така, че да се самообучава и самокоригира, докато слуша как говорят хората. Тази способност на преводача прави неговата работа все по-точна с течение на времето и натрупване на опит.

С поддръжката на 14 популярни езика, Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator на практика покрива 170 държави и области по света. Преводачът разполага с арсенал от 5 милиона актуализирани професионални изречения, за да помогне на пътуващите да правят бизнес, да ползват услуги и да общуват в чужди страни.

Портативният преводач използва гласова технология на Microsoft

Нещо повече, това умно устройство играе роля и на асистент – можете да се обръщате към него по различни въпроси, вкл. за музика, времето, часа и т.н. Преводачът използва гласова Microsoft технология, за да разбира естествен човешки език и да се самообучава, дори да говори с акцент.

С вградена батерия 900 мАч, Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator е способен да превежда непрекъснато в продължение на 8 часа с едно зареждане и може да остане в готовност цяла седмица. Устройството запазва историята на преводите, в случай, че искате да ги прегледате с цел по-лесно усвояване на чуждия език.

AI устройството играе роля и на персонален асистент

Тази практична хай-тек джаджа има стилен дизайн, компактни размери – 15х3х1 см – и е много лека – тежи едва 63 грама. В комплекта са включени освен самият преводач още USB кабел, сервизна карта и ръководство за потребителя.

Можете да купите умния преводач тук: Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator на цена от €36,49, валидна с купон за отстъпка L5666C до края на февруари, и с безплатна доставка.

Коментари по темата: „Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator – умен преводач”

добавете коментар...

  1. Z

    Превежда ли на балгарски език от други езици

  2. Киро

    Имали датски език

  3. dobri

    Kakvo badeshte … ?

  4. ха

    Професията преводач още дълго ще се изпълнява от хора, просто защото лесният, удобен и евтин превод пречи на глобализацията. Трябва всички да учат английски… Това което прави Xiaomi е пряко свързано с търговската война между САЩ и Китай (Xiaomi в частност), но която едва ли ще трае още дълго…

  5. Той

    В бъдеще професията преводач няма да е човешка. На това устройство трябва да му добавят още езици, да го подобряват още и няма да има човек на планетата, който да превежда толкова точно и бързо.

Коментар