Honor Watch Dream Smart Watch – мечтаният смарт часовник

Сензорният AMOLED екран има диагонал 1,2 инча и резолюция 390×390 пиксела

Скептиците относно смарт часовниците бяха опровергани от прогреса на този пазар, както показват проучванията на анализаторските компании. Носимите електрони устройства стават все по-усъвършенствани, потребителите харесват техните функции и продажбите растат.

Смарт часовник с бранда Honor обещава първокласно потребителско изживяване. Моделът Honor Watch Dream Smart Watch е наистина мечтаният смарт часовник на изгодна цена от €123,29 (с купон за отстъпка L035PW до края на месец март), с безплатна доставка и още по-важно – с платено мито, съобщава търговецът. Придружаващото мобилно приложение Huawei Sports Health App поддържа всички локални езици, където компанията продава смартфони.

Honor Watch Dream Smart Watch е лек и водоустойчив, с ръчно гравиране

Тънък и модерен дизайн отличават смарт часовника Honor. Той е дебел само 9,8 мм, ръчно шлайфан, гравиран и оцветен. Поставен на китката, луксозният аксесоар създава у своя притежател завладяващо усещане, изпълнено с мечти. Дизайнът е подплатен с богат набор от функции за дигиталния лайфстайл.

С Honor Watch Dream Smart Watch на ръката ще можете, например, да спортувате по-пълноценно. Смарт-часовникът поддържа функции за различни видове спорт, вкл. катерене, туризъм, бягане, колоездене и плуване, с указания и измервания преди, по време и след заниманията. Същевременно това е леко (само 47 грама) и водоустойчиво устройство.

Модерен дизайн и фин завършек отличават смарт часовника Honor

Този смарт часовник може да следи пулса ви в реално време, 24 часа в денонощието. Освен сърдечната честота, устройството следи атмосферното налягане и качеството на съня. С други думи, смарт часовникът се грижи денонощно за физическото и психично здраве на своя притежател – например, чрез точно идентифициране на 6 основни вида проблеми със съня и с над 200 препоръки за сън.

Всички тези възможности на Honor Watch Dream Smart Watch са обезпечени от производителен хардуер – двуядрена процесорна архитектура, допълнена от 16MB RAM и 128MB ROM, едновременно с контрол на консумацията на енергия за дълъг живот на батерията. Сензорният AMOLED екран има диагонал 1,2 инча и резолюция 390×390, което означава 326 ppi (пиксела на инча) за ясно изображение както на закрито, в помещенията, така и на открито.

Honor Watch Dream Smart Watch издържа до 7 дни с едно зареждане на батерията

Смарт часовникът поддържа работа едновременно в три сателитни системи за глобално позициониране – GPS, GLONASS и BeiDou, за да предложи по-точно, по-бързо и прецизно позициониране. Моделът е съвместим със смартфони под управление на Android 4.4, iOS 9.0 или по-нови версии, с които комуникира през Bluetooth интерфейс. Той е водоустойчив и издържа до 7 дни с едно зареждане на батерията.

Можете да купите мечтания смарт часовник тук: Honor Watch Dream Smart Watch на цена от €123,29, валидна с купон за отстъпка L035PW до края на месец март, с безплатна доставка и платено мито.

Коментар