KUGOO S1 – електрически скутер за всякакви пътища

KUGOO S1 e здрав скутер за всякакви пътища и същевременно лесно преносим

Все по-често виждаме около нас хора от всякакви възрасти, които са избрали да се придвижват в града или парка с електрически скутери. И това е напълно обяснимо – тези возила за удобни, практични и, разбира се, екологични!

Един от най-добрите скутери на пазара е моделът KUGOO S1, който се предлага в момента на изгодна цена в глобалния онлайн магазин GeekBuying – за $329,99, валидна с купон за отстъпка KUGOOS1. Нещо повече, търговецът подържа безмитни бързи доставки за клиенти в България и още 25 европейски страни от склад в Полша, където e и следпродажбеното сервизно обслужване.

KUGOO S1 тежи само 11 кг, но може да вози човек с тегло до 120 кг

Този електрически скутер е подходящ за всякакви пътища и условия, подчертават от производителя. Моделът е оборудван със здрава 8,5-инчова гума със защита от хлъзгане, устойчива на износване и безопасна. Двигателят с мощност 350W и литиево-йонната батерия 6АН осигуряват до 30 км пробег на скутера, който може да вози човек с тегло до 120 кг. Презареждането отнема около 4 часа.

KUGOO S1 ще ви предложи разнообразни възможности за управление. Така например, скутерът има 3 режима за скоростта – 15 км/ч, 25 км/ч и максимална скорост от 30 км/ч. В зависимост от условията на пътя, можете да регулирате скоростта с натискане само на 1 бутон, така че возенето да е по-комфортно и безопасно.

KUGOO S1 има здрава гума, устойчива на хлъзгане и износване

Също толкова удобна е и работата с двойната спирачна система (на предното и задно колело) – и тук управлението е само с един бутон, а спирачният път е 4 метра. Имате и пълен поглед върху ключови параметри, благодарение на информационното LCD табло отпред на скутера – то показва скоростта, изминатото разстояние, времето, заряда на батерията и други важни данни.

KUGOO S1 е проектиран с мисъл за надеждност и безопасност. За целта освен здравата конструкция са налични ярка предна LED светлина и сигнална лампа отзад на скутера за сигурно возене нощем и в мрачно време. Освен това устройството разполага със система за потискане на силата на ударите, която действа и отпред, и отзад на скутера и поддържа по-комфортно возене.

KUGOO S1 в сгънато състояние – наистина е много компактен

Допълнително удобство за потребителя осигурява и сгъваемият дизайн на скутера. Лесни за използване механизми ще ви позволяват да свиете устройството до една трета от нормалните му габарити, за да го носите лесно и съхранявате в малко пространство. Височината на скутера пък може да се настройва на три нива – 930, 1070 и 1160 мм, за да е удобна за различни хора.

KUGOO S1 е леко устройство – тежи само 11 кг, но може да вози хора с тегло до 120 кг при максимална скорост до 30 км/ч. Скутерът се катери по наклон до 15 градуса, водоустойчив е по стандарта IP54 и е преминал успешно изпитания за сигурност по RoHS и CE. Моделът се доставя в комплект със зарядно, адаптер и документация.

Предният панел на KUGOO S1 показва всички важни данни

Можете да купите електрическия скутер тук: KUGOO S1 на цена от $329,99, валидна с купон за отстъпка KUGOOS1, безмитна бърза доставка до България и осигурен следпродажбен сервиз в Полша.

Коментари по темата: „KUGOO S1 – електрически скутер за всякакви пътища”

добавете коментар...

  1. Борис

    Аз си поръчах скутера през Амазон за цената от 239 Паунда със доставка в Лондон. Нямаше такива неща като лични данни при покупката. Скутера е добър за цената си но има още какво да се желае. Необходимо е да се ъпгрейдне малко. Аз съм си поръчал задна гума от Алиекспрес за да намаля вибрацийте от задното колело и да редуцирам шумът от лошите пътища. Във Лондон се кара трудно такова возило в предвид трафика.

  2. Николай

    Реших да закупя един от тези скутери….и се започна простотиите.След заплащането на парите с банкова карта поискаха и снимки на картата от двете страни и лична карта от двете страни.Навярно няма да откажат да им дам и ПИН кода.Това искане е против всякаква логика за защита на личните данни.Възмутен съм от тази наглост!!!

Коментар