Amazfit Verge Lite – очертава се нов хит при смарт часовниците

Amazfit Verge Lite разполага с 1,3-инчов цветен AMOLED екран с резолюция 360х360 пиксела

Смарт часовниците привличат потребители с разнообразните си функции, полезни при спортуване, развлечения, общуване и дори по време на сън. Но една от най-ценните възможности несъмнено е следенето на сърдечния ритъм.

Новият модел Amazfit Verge Lite на Huami – бранд, предлаган от Xiaomi, с над 17% дял от пазара на смарт часовници, идва с прецизни оптични сензори за следене на сърдечния пулс и на атрактивна цена от $89,99 в онлайн магазина GeekBuying с купон за отстъпка 3ZVISKOC (обявената цена на сайта е $99,99, т.е. отстъпката е $10). В момента тече кампанията за предварителни поръчки на модела.

AMOLED екран с живи цветове

Това е устройство с 1,3-инчов цветен AMOLED екран, който показва „живо” изображение и създава приятно усещане при носене на китката. Дисплеят е сензорен, с висока резолюция 360х360 пиксела, защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3 и покритие срещу пръстови отпечатъци, устойчив на надраскване и лесен за почистване.

Новият смарт часовник Amazfit Verge Lite е наличен в сив и бял цвят

Следи денонощно сърдечния ритъм

Този стилен смарт часовник използва ново поколение високо-прецизни оптични сензори и усъвършенствани алгоритми за по-точен мониторинг на сърдечната дейност, при намалена консумация на енергия от устройството. Amazfit Verge Lite е способен да следи денонощно сърдечния ритъм и да алармира веднага своя притежател чрез вибриране, ако засече притеснителни отклонения от нормите.

7 режима за спортуване

Смарт часовникът на Huami идва със 7 спортни режима, така че да осигури желаната информация при различни физически активности – тичане, разходка, колоездене и други занимания, вкл. на открито или във фитнеса. Данните от часовника, генерирани в реално време, помагат за изграждане на правилни навици при спортуване. В допълнение, двойното GPS и Glonass позициониране позволява точно следене на маршрута и изминатото разстояние, респ. изгорените калории.

Amazfit Verge Lite помага за изграждане на правилни навици при спортуване и активен начин на живот

Издържа 20 дни с едно зареждане

Не е лесно да бъде удължен животът на батерията в устройство с толкова много функции, но Huami е постигнала това в новия Amazfit Verge Lite – той издържа 20 дни в стендбай режим с едно зареждане на батерията с капацитет 390 мАч, благодарение на сензорите с ниска консумация и оптимизираните алгоритми за работа на устройството. За сравнение, версията Amazfit Verge издържа 5 дни на батерия. Когато е включен GPS, смарт часовникът може да работи 40 часа без прекъсване в спортните режими – това се постига, благодарение на 28-нм GPS чип на Sony с ултра-ниско напрежение.

Грижовен за съня ни

Освен за физическата активност, смарт часовникът следи и качеството на съня. Ако го оставите на ръката си нощем, той ще „наблюдава” как спите и ще анализира данните, събирани от сензорите. Ако пък се заседите дълго време на едно място, умното устройство ще ви напомни да се раздвижите чрез вибриране.

Amazfit Verge Lite се доставя с лесна за почистване каишка от силиций и поликарбонат

Още полезни функции

Наред с всичко казано дотук, Amazfit Verge Lite предлага още няколко полезни функции. Така например, устройството информира за обаждания и съобщения от смартфона – бил той Android или iPhone. Освен това смарт часовникът показва информация за времето заедно с точното време. С него можете да управлявате музиката на смартфона си, а също така ще получавате подсещания за предстоящи събития, срещи и други ангажименти.

Смарт часовникът се доставя с лесна за почистване каишка от силиций и поликарбонат в сив цвят. Устройството е водоустойчиво по стандарта IP68, поддържа интерфейс на английски език и идва с безжична технология Bluetooth 5, в сравнение с 4.2 за модела Amazfit Verge. Тежи само 43,8 грама с каишката, а в комплекта са включени още захранващ док с кабел и документация.

Можете да купите новия хит при смарт часовниците тук: Amazfit Verge Lite – на цена от $89,99 с купон за отстъпка 3ZVISKOC и безплатна доставка, съгласно условията на онлайн магазина.

Коментар