$30 кешбек купон при покупка на Kugoo скутер

Скутерите Kugoo се предлагат с атрактивен бонус – кешбек купон за $30 при покупки до края на юни

Глобалният онлайн магазин GeekBuying стимулира купувачите на електрически скутери Kugoo със сериозен бонус. Наред с отстъпката при използване на обичайните купони, те получават и кешбек купон за $30, който може да се оползотвори при покупка на други продукти.

За да се възползват от промоцията $30 KUGOO Cashback Coupon, купувачите следва да въведат номера на поръчката и имейл адреса на своя GeekBuying акаунт. Купонът ще им бъде изпратен по имейла в рамките на 24 часа и може да се използва в следващите три дни.

Кампанията продължава от 24 до 30 юни, уточняват от онлайн магазина. Купонът може да се използва само от подадения имейл адрес, а споделянето е невалидно. На една пощенска кутия може да бъде получен само един купон.

Клиенти, които имат проблеми с качеството на закупения продукт, могат в рамките на един месец след покупката да кандидатстват за нов продукт безплатно, обещават от GeekBuying.

Така например, ако си купите скутер Kugoo S1 – на цена от $309,99 с купон за отстъпка S1KUGOO или за €276,99 с купон за отстъпка KUGOOEU, ще получите и кешбек купон на стойност $30. Можете да използвате този купон при пазаруване на други продукти в онлайн магазина (на цена над $31, с изключение на Kugoo).

Kugoo S1 изминава до 30 км с едно зареждане на батерията

Kugoo S1 e сгъваем електрически скутер с мотор 350W, който може да измине до 30 км с едно зареждане на батерията, като са предвидени три скоростни режима – 15K км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Скутерът има тегло 11 кг, стабилна 8-инчова гума и поема човек с тегло до 120 кг.

Моделът Kugoo S1 Pro пък се предлага за $349,99 с купон за отстъпка KUGOOS1P или за €313,99 с купон за отстъпка KUGOOS1PRO. Този скутер има известни подобрения спрямо S1 модела, като например по-мощната батерия 7,5 амперчаса вместо 6, както и взривобезопасна гума.

Kugoo S1 има по-мощна батерия 7,5 амперчаса

Кампанията включва и електрическия скутер Kugoo G-Booster, който се предлага на цена от $1099,99. Това е доста солиден скутер с 10-инчова вакуумна гума и два мотора – на предното и задното колело, всеки с мощност 800W. С едно зареждане скутерът може да измине 85 километра.

Kugoo G-Booster развива максимална скорост 55 км/ч

Kugoo G-Booster поддържа три режима на скоростта, като максималната достига 55 км/ч. Скутерът тежи 30 км и може да вози човек с тегло до 120 кг по пътища с наклон до 35 градуса. Батерията е с капацитет 23 амперчаса.

Коментар