Карти памет Adata осигуряват до 40 000 часа HD видеозапис

256-гигабайтовата версия на Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I осигурява 40 хил. часа видеозапис с HD качество

Adata Technology пуска на пазара нови microSDXC/SDHC UHS-I карти памет под търговското наименование High Endurance. Картите от серията Premier Pro са високоефективни и разполагат с клас V30 за видео-скорост, специално разработени за продължителни записи и постоянни презаписи.

Според тайванския производител, High Endurance са много подходящи за употреба с DVR видеорегистратори, камери за коли, системи за наблюдение, както и за различни видеоконфигурации, изискващи постоянен запис. Новите карти разполагат с A2 (Performance Class 2) рейтинг, като освен това имат защита от вода, удари и X-ray-устойчива конструкция.

Създадени за хиляди часове на запис

Вградените висококачествени NAND Flash чипове осигуряват на Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I до 40 000 часа HD видеозапис (при 256-гигабайтовата версия), а освен това разчитат и на технология за корекция на грешките.

Новите карти разполагат с A2 (Performance Class 2) рейтинг

Устойчивостта включва защита при потапяне във вода на дълбочина до 1 метър за 30 минути, защита при изпускане и X-ray защита, отговаряща на стандарта ISO7816-1, както и устойчивост на екстремни температури в диапазона -25°C /+85C°.

Новите карти памет ще се предлагат в няколко варианта с капацитет 32GB, 64GB, 128GB и 256GB. Цените за българския пазар все още не са обявени.

Коментари по темата: „Карти памет Adata осигуряват до 40 000 часа HD видеозапис”

добавете коментар...

  1. Той

    Фен съм на SD-картите. Не мога да разбера защо още не продават flac-ове на тях, вместо CD-та и филми на SD-карти, вместо на blu-ray-дискове. Циклите им на четене са почти неограничени.

Коментар