PhotoBoost – подобрява снимките преди публикуване

PhotoBoost може незабавно, автоматично да подобри снимките, веднага след като ги добавите в приложението (екранна снимка: PhotoBoost)

Докато фотографията все още съществува като професионална дейност, случайното правене на снимки се превърна в един от ежедневните ритуали. Вече не става въпрос за улавяне на безценни моменти, а за постоянно документиране на ежедневието и показването му на други хора чрез социалните медии.

Но дори и в социалните платформи искаме изображенията, които качваме, да изглеждат добре.  Ето защо използваме различни инструменти, които могат да ни помогнат да коригираме всички несъвършенства, уловени от камерата. PhotoBoost е един от тези инструменти.

Трябва да се отбележи от самото начало, че PhotoBoost не е непременно редактор на снимки. Не можете да го използвате за изрязване, завъртане или манипулиране по друг начин на изображенията, нито можете ръчно да регулирате параметри като яркост, контраст, оттенък или насищане. Вместо това PhotoBoost може незабавно, автоматично да подобри снимките, веднага след като ги добавите в приложението.

Програмата с цена от 10 евро е опростена, бърза и лесна за използване. Всичко, което наистина трябва да направите, за да изглеждат снимките добре, е да се доверите на нейния  алгоритъм, който коригира автоматично цвета, контраста и други характеристики на изображенията.

PhotoBoost може да е от полза, когато не се нуждаете от фина ръчна настройка на вашите снимки, преди да ги публикувате. Ако искате да се помъчите малко, можете да регулирате ръчно не повече от два параметъра – силата на автоматичната оптимизация и автоматичната корекция на цвета.

В днешно време повечето хора качват изображения директно от своите умни устройства, които вече идват с инструменти за редактиране и филтриране на снимките. И ако преди публикуване, първо вкарвате снимките си в компютъра, това обикновено е така, защото искате да ги подобрите. PhotoBoost е бърз и донякъде мощен инструмент за тази цел, но би бил по-подходящ за мобилно приложение.

Даунлоуд: PhotoBoost

Коментар