Picture Window Pro – опростен фоторедактор с много плъгини

Picture Window Pro е инструмент с дружелюбен интерфейс, който може да се използва както от експерти, така и от начинаещи (екранна снимка: Picture Window Pro)

Всеки любител на фотографията може да подобри снимките си с помощта на достъпно приложение за обработка на изображения като Picture Window Pro, което предлага различни инструменти, филтри и настройки. С тези опции потребителят може да извлече най-доброто от всяко изображение.

Въпреки че не е сложен като някои конкуренти продукти, Picture Window Pro определено може да бъде полезен по много по-опростен начин. Всички опции са видими, ясно обозначени и лесни за намиране в различните менюта на програмата.

Като при всяко друго приложение за редактиране на изображения, първо ще трябва да импортирате файла. Няма възможност за групова обработка и не би трябвало да има, предвид факта, че с тази програма целта ви е да създавате уникални снимки, каквито не могат да бъдат създадени групово.

Броят на корекциите зависи по-скоро от потребителя, отколкото от самото приложение, като допълнително е предвидена възможност за зареждане на множество полезни плъгини. Може да прилагате ефекти на размазване, да изостряте изображението, да го увеличите или завъртите за по-интересен ъгъл на гледане.

Програмата включва всякакъв тип настройки, от най-простите до сложни корекции
(екранна снимка: Picture Window Pro)

Сред останалите интересни опции са регулиране на нивата на замъгляване, както и прилагане на някои маски за получаване на желаните резултати. Можете също да си поиграете с RGB цветовите нива за още по-специален резултат. Имате на разположение също рамки и филтри.

И ако смятате, че включените инструменти са много, ще се изненадате от броя на регулируемите програмни настройки. От теми до цветове на граници, до изрязани пиксели и опции за скриптове – програмата включва всякакъв тип настройки, от най-простите до сложни корекции.

В заключение, Picture Window Pro е инструмент с дружелюбен интерфейс, който може да се използва както от експерти, така и от начинаещи, с много корекции и настройки, за да задоволи и двата типа потребители.

Даунлоуд: Picture Window Pro 

Коментар