DVDFab Photo Enhancer AI – простичък фото-редактор

Можете да премахнете шума от изображенията, без да засягате нивото на детайлите
(eкранна снимка: DVDFab Photo Enhancer AI)

Някои хора казват, че една снимка струва повече от хиляди думи. Естествено, това важи само за наистина качествените снимки. За щастие, в днешно време има различни програми за подобряване на картинките и една от тях се нарича DVDFab Photo Enhancer AI.

Както може да се досетите от името, програмата DVDFab Photo Enhancer AI разчита на изкуствения интелект и усъвършенстваните невронни мрежи, за да направи дадено изображение да изглежда по възможно най-добрия начин.

Приложението разполага с прост интерфейс, който включва списък с всички налични инструменти за обработка на изображения, заедно с кратко описание на всеки един от тях. Достатъчно е да кликнете върху който и да е инструмент, за да накарате DVDFab Photo Enhancer AI да влезе в режим на редактор.



Можете да отваряте отделни снимки или цели папки. Без значение от инструмента, който изберете, приложението показва оригиналното и модифицираното изображение едно до друго, за да може да ги сравните.

Както вече споменахме, програмата има няколко полезни инструмента. Един от тях се нарича „Denoise” – с него може да премахнете шума от изображенията, без да засягате нивото на детайлите. Замъгляванията и изображенията извън фокус пък могат да бъдат коригирани с инструмента за изостряне „Sharpen”.

Програмата разчита на изкуствен интелект, за да направи изображението възможно най-добро
(eкранна снимка: DVDFab Photo Enhancer AI)

Ако искате да прегледате някои детайли от изображението, DVDFab Photo Enhancer AI ви предоставя инструмент за уголемяване, наречен „Еnlarge”, който може да увеличава снимките до 40 пъти, почти без да се губи качеството на картината.

Има и готови ефекти, които ще ви помогнат да превърнете изображение в карикатура, да оцветите черно-бяла снимка и др. А ако просто не искате сами да правите тези корекции, може да използвате инструмента „PhotoPerfect”, който ще оптимизира дадената снимка с едно натискане на бутон.



В заключение, DVDFab Photo Enhancer AI изглежда като просто приложение за обработване на снимки, което надали може да се сравнява с професионалните редактори на изображения, но именно затова би било полезно за повечето потребители.

Даунлоуд: DVDFab Photo Enhancer AI

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар