Polarr Photo Editor – достъпен и удобен фоторедактор

Polarr Photo Editor предлага артистични инструменти и ефекти
(екранна снимка: Polarr Photo Editor)

Всички любители на фотографията разбират колко важна е софтуерната помощ и как тя може да опрости работата им по привеждане на снимките в желания вид за публикуване в социални медии, уебсайтове и други ресурси. За щастие, има голямо разнообразие от програми за тази цел. Една от тях Polarr Photo Editor.

Инсталирането на Polarr Photo Editor на компютъра става лесно – достатъчно е да стартирате изпълнимия инсталационен комплект. Инсталаторът автоматично избира пътя на дестинацията и генерира преки пътища на работния плот и старт менюто, без да се налага допълнително конфигуриране от ваша страна.

Опростен интерфейс

Polarr Photo Editor има опростен, елегантен дизайн, с широк набор от функции, които са организирани по разбираем и удобен за използване начин. Въпреки че повечето от функциите са достъпни като бутони, приложението разполага и с няколко менюта, които интегрират интуитивни опции.

Фоторедакторът не включва стандартно помощно ръководство, но предлага интерактивна обиколка, която може да ви помогне да разберете и работите с неговите функции по-ефективно.

Лесно редактиране на снимки

Polarr Photo Editor ще ви позволи да редактирате изображенията по много начини, с помощта на различни филтри и други опции за настройки. Например, можете да коригирате стойности за цветова температура, нюанс, жизненост или наситеност и да видите хистограма, която записва вашите действия и ви позволява да ги разглеждате като графика.

Сред наличните предварително зададени категории филтри ще откриете Modern, Art, Film, Skin Tone, Atmosphere, Decay, Infrared Film и Curves. Тоест, имате на разположение доста голяма палитра от инструменти, с които можете да персонализирате вашите файлове.

Polarr Photo Editor има впечатляващи възможности за контрол на цветовете и детайлите
(екранна снимка: Polarr Photo Editor)

Надежден и удобен фоторедактор

В заключение, Polarr Photo Editor е надежден редактор на изображения, с помощта на който можете да променяте файлове с изображения от вашия компютър по бърз и удобен начин. Приложението разполага със стилен потребителски интерфейс, интегрира ясни функции и включва интерактивно ръководство.

Polarr Photo Editor е достъпен за сваляне и ползване както в безплатна версия, така и платена, която предлага разширени възможности. Цената е $3,99 на месец при абонамент за една година.

Даунлоуд: Polarr Photo Editor

Коментар