Kugoo е-скутерите – вече 100 000 продажби, солидни отстъпки

Kugoo е-скутерите достигнаха продажби от 100 хиляди броя

Многократно сме писали за електрическите скутери Kugoo.  И с основание – тези модерни превозни средства са изключително популярни, за което свидетелства официалната статистика, публикувана в онлайн магазина GeekBuying – досега са продадени 100 000 бройки от тези скутери.

По случай постижението, GeekBuying стартира нова кампания, която цели да стимулира по-нататъшния ръст на продажбите. В рамките на Kugoo Celebrate Sales Reach 100 000 купувачи от цял свят могат да се възползват от специален „cash back” купон в размер на $30 за Kugoo S1/S1 Pro и $10 за модела Kugoo ES2, който да оползотворят при покупка на друг продукт в онлайн магазина, в допълнение към традиционните купони за отстъпка в цената на е-скутера.

Kugoo S1 изминава до 30 километра с едно зареждане на батерията

Кампанията продължава от днес, 10 септември, до края на месеца – 30 септември. Купувачите на е-скутер Kugoo ще получат „cash back” купона в рамките на 72 часа от поръчката на скутера, след като попълнят апликация с ID на поръчката. Те ще могат да се възползват от купона в рамките на три дни след получаването му за всеки друг продукт, наличен в онлайн магазина GeeekBuying, с изключение на Kugoo скутер.

Kugoo S1 е сгъваем електрически скутер с мотор 350W, който развива максимална скорост 30 км/ч. Моделът е лек и здрав – тежи 11 килограма и може да поеме товар до 120 кг. Батерията осигурява пробег до 30 км. Освен това Kugoo S1 разполага с двойна спирачна система – електрическа и дискова, а сигурността е подсилена от предна и задна LED светлина. Скутерът е устойчив на вода и прах по стандарта IP54.

Можете да купите е-скутера тук: Kugoo S1 на цена от $309,99, валидна с купон за отстъпка S1KUGOO, или за EUR 276,99 при ползване на купон за отстъпка KUGOOEU. И в двата случая ще получите „cash back купон на стойност $30, а доставката до България е безплатна.

Kugoo S1 Pro може да вози човек с тегло до 120 килограма

Kugoo S1 Pro версията на електрическия скутер e малко по-скъпа, тъй като предлага още по-добри характеристики за сигурност. Моделът разполага с допълнителни светлини отстрани на дръжките и рефлекор зад предната гума. Гумите на Pro модела са по-издръжливи, с по-дълбоки протектори, което ги прави по-подходящи за каране в дъждовни условия.

Можете да купите Pro скутера тук: Kugoo S1 Pro на цена от $349,99, валидна с купон за отстъпка KUGOOPRO, като същевременно ще получите и „cash back купон на стойност $30. Доставката на скутера до България е безплатна.

Kugoo ES2 има 8,5-инчова гума и USB порт за зареждане на мобилни джаджи

Моделът Kugoo ES2 се отличава с по-голяма, 8,5-инчова гума и LED светлини не само отпред и отзад, но и отстрани. Моделът има батерия 7,5Ah и мотор 350W, като издържа до 25 км с едно зареждане, а скоростта може да се регулира на три степени – 15 км/ч, 20 км/ч и 25 км/ч.

Този скутер поема товар до 100 кг и има една важна особеност – наличие на USB порт за зареждане на мобилни устройства. Моделът може да се движи по наклон до 15 градуса и да се управлява със съпътстващото мобилно приложение. Предвидена е двойна спирачна система – електрическа и дискова, а сгъването става само за 3 секунди. Направен е от леки и здрави материали, вкл. алуминиева сплав.

Можете да купите е-скутера тук: Kugoo ES2 на цена от $429,99, валидна с купон за отстъпка KUGOOES2. Заедно с това ще получите и „cash back купон на стойност $10. Доставката на скутера до България е безплатна.

Коментар