Huami Amazfit GTR – всичко желано от един премиум смарт часовник

Huami Amazfit GTR е премиум смарт часовник за дигиталното ежедневие

Смарт часовниците успяха постепенно да заемат важно място в дигиталното ежедневие на съвременния човек. Те ни дават полезна информация не само за времето, но и за нашите здравни показатели – когато спортуваме или почиваме, а освен това – в тандем със смартфона – ни държат винаги във връзка с хората, които искат да общуват с нас.

Първото впечатление от един смарт часовник несъмнено създава дисплеят – а при модела Huami Amazfit GTR (бранд, зад който стои Xiaomi) е наистина превъзходен. 1,39-инчовият AMOLED екран от клас Retina предлага отличен панорамен изглед с цялата важна информация и живи цветове за кристално чисто изображение.

Huami Amazfit GTR предоставя удобството на 1,39-инчов AMOLED екран

Циферблатът е винаги ярък, без черен екран. Благодарение на рефлективната дисплейна технология, яркостта се настройва автоматично според условията наоколо, което осигурява по-добро и по-ясно визуално изживяване.

Премиум часовникът Huami Amazfit GTR, достъпен в момента на цена от €134,99 с купон за отстъпка GEEKGTR в онлайн магазина GeekBuying, разполага с цели 12 спортни режима в допълнение към проследяването на ежедневните ни дейности – бягане, бягане на закрито, разходка, бягане по пътека, колоездене, колоездене на закрито, елиптичен треньор, катерене, плуване в басейн, плуване на открито, каране на ски и тренировка.

Huami Amazfit GTR идва с 12 предварително дефинирани спортни режима

Специално внимание заслужава 5ATM водоустойчивостта на смарт часовника. Това означава, че устройството издържа в условия, еквивалентни на водно налягане на 50 метра под вода. Не само можете да го носите безопасно на ръката си, когато плувате – смарт часовникът ще записва и данни.

Нещо повече, разглежданият модел поддържа два водни режима – плуване в басейн и в открити води. В първия случай Huami Amazfit GTR автоматично идентифицира четирите стила на плуване и предоставя индекс за ефективност, а при режима на открито поддържа траекторията и измерва разстоянието.

Huami Amazfit GTR е придружен от ново мобилно приложение за iOS и Android

Една от най-ценните възможности на смарт часовника е автоматично следене на сърдечната честота. Моделът е снабден с високо-прецизни оптични сензори и професионални алгоритми, така че целодневно да регистрира сърдечния пулс и да служи като ориентир за по-ефективни упражнения. Освен това смарт часовникът издава предупреждение с вибриране, ако засече пулс, който надвишава нормалните стойности.

В допълнение, Huami Amazfit GTR е способен да следи маршрута и изминатото разстояние, благодарение на вградения GPS модул. Друга полезна функционалност са известията за входящи обаждания, съобщения, имейли и нотификации от различни приложения, които идват на смартфона.

Huami Amazfit GTR е тънък и елегантен, с удобна каишка

Моделът е тънък и елегантен, тежи около 48 грама във варианта с неръждаема стомана и 22-мм каишка. Батерията поддържа 24 дена автономна работа на смарт часовника при типичните сценарии на използване. Ново мобилно приложение Amazfit App за смартфони с Android и iOS осигурява лесни настройки, персонализиране и следене на показателите.

Можете да купите премиум часовника тук: Huami Amazfit GTR 47 mm Stainless Steel Brown – на цена от €134,99 с купон за отстъпка GEEKGTR и символичните $0,26 за доставка до България.

Коментар