Kugoo Kirin S2 – достъпен е-скутер, сгъваем и издръжлив

Kugoo Kirin S2 е скутер с отлични характеристики на достъпна цена

Електрическите скутери Kugoo са едни от най-популярните на пазара, благодарение на своите отлични технически характеристики като здравина, издръжливост и сгъваема конструкция за лесно пренасяне.

Два модела Kugoo на атрактивни „Pre Black Friday” цени се предлагат в момента от глобалния онлайн магазин GeekBuying с купони за отстъпка. Сгъваемият Kugoo Kirin S2 е достъпен за $289,99 с купон за отстъпка GKB171S и безплатна доставка до България в рамките на текущата кампания.

Този е-скутер се задвижва от 250-ватов мотор и развива максимална скорост 25 километра в час. Литиевата батерия с капацитет 10Ah осигурява продължително каране – до 28 км с едно зареждане, при висока скорост. Тротинетката поема товар до 120 килограма.

Kugoo Kirin S2 е оборудван с яки 8-инчови гуми, които поемат ударите и осигуряват комфортно возене, с повишена сигурност. В допълнение, скутерът има лека и здрава конструкция от алуминиева сплав, ABS и PC материали. Моделът е преминал RoHS и CE сертификация за сигурност.

Можете да пренасяте и съхранявате удобно скутера, благодарение на сгъваемия му дизайн. Само за 3 секунди ще приведете това модерно превозно средство в компактен вид за безпроблемно носене – сгънат, скутерът има размери 105x42x30 см. Теглото му е 11,22 кг.

Можете да купите електрическия скутер тук: Kugoo Kirin S2 – на цена от $289,99 с купон за отстъпка GKB171S и безплатна доставка до България.

Kugoo Kirin S2 Mini се отличава с компактните си размери

Мини вариантът на същия скутер се предлага още по-изгодно в рамките на Pre Black Friday кампанията. Моделът Kugoo Kirin S2 Mini струва само $189,99 с купон за отстъпка GKB170S и безплатна доставка до България.

Какви са разликите? Мини скутерът има по-малки гуми – 5,5-инчови, но със същите качества за добро сцепление и безопасно каране. Устройството се задвижва от мотор е с по-малка мощност – 150 вата и развива максимална скорост 25 километра в час.

Kugoo Kirin S2 Mini в сгънато състояние

Литиевата батерия на мини тротинетката също има по-малък капацитет – 6Ah и осигурява пробег до 10-15 километра с едно зареждане. Скутерът може да издържи човек с тегло до 100 кг.

Сгънат, Kugoo Kirin S2 Mini е още по-компактен – има размери 99x42x24 см, а това го прави много удобен за пренасяне и съхранение в малки пространства. Само 3 секунди отнема сгъването на скутера, който тежи едва 8,78 кг.

Що се отнася до конструкцията, тя е направена от същите леки и здрави материали – алуминиева сплав, ABS и PC. Налични са и сертификати Pass RoHS и CE за сигурност на продукта.

Можете да купите мини скутера тук: Kugoo Kirin S2 Mini – на цена от $189,99 с купон за отстъпка GKB170S и безплатна доставка до България.

Коментар