Виваком дава безплатно по 5000 МВ до края на декември

Виваком подарява 5000 MB на клиентите си за коледните празници
(снимка: CCO Public Domain)

Клиентите на Виваком могат да се възползват от щедро предложение на телеком оператора за коледните празници – безплатен интернет пакет в продължение на 5 уикенда.

Подаръчният пакет включва 5000 МВ, които могат да бъдат активирани още днес (29 ноември), през приложението MyVIVACOM, налично за Android и iOS мобилни платформи.

Коледните мегабайтите могат да се използват само през уикендите, уточниха от телекома. Необходимо е пакетът да се активира всяка седмица, в която клиентите желаят да използват мегабайтите, включително до 29 декември.

Не за първи път Виваком организира подобна кампания. По-рано тази година, по случай 10-я си рожден ден, телеком операторът също осигури безплатен интернет през летните уикенди.

Коментари по темата: „Виваком дава безплатно по 5000 МВ до края на декември”

добавете коментар...

  1. Тигър

    А защо ме побликувате и факта, че имат увеличение от 50% в цените на абонаментите планове?

  2. Most

    С надутите цени не по 5000 по 500000 mb могат да дават. Поседни те им планове са с 30% повишена цена. Ако до тази година сте плащали 20 лв. догодина 30 лв. за едни и същи минути и мегабайти. Набиват ви услуги “екстри” които са уж безплатни, но ние знам че и мама на тате без пари не дава.

Коментар