iSlide – подобрява вида на презентациите в PowerPoint

iSlide е създаден, за подобри уменията за създаване на презентации
(екранна снимка: iSlide)

Дори и да не сте професионален дизайнер, можете да издигнете презентациите си на следващо ниво с разширението iSlide за популярното приложение MS PowerPoint.

Плъгинът iSlide е създаден, за да подобри уменията на потребителите за създаване на презентации чрез нови инструменти, които разширяват възможностите на PowerPoint и намаляват времето за изготвяне на презентациите.

Една често срещана грешка, която всички правим, е да използваме различни стилове и шрифтове, които правят PowerPoint презентацията да изглежда непрофесионална и дори объркана. iSlide уеднаквява презентацията с копиране на даден графичен избор с настройки, които отговарят на индивидуалните дизайнерски нужди.

Иконите, диаграмите, цветовете и тематичните библиотеки са още едно допълнение, което плъгинът осигурява в PowerPoint, чрез добавяне на няколко нови от всяка категория.

И накрая, ако искате да разпространите презентациите си на мобилни браузъри, може да използвате функцията „Presentation Puzzle”. Всичко, от което се нуждаете, е едно щракване, за да генерирате най-добро PPT изображение за мобилни устройства.

Макар че не е самостоятелно приложение, iSlide лесно добавя нови функции към добре познатата програма като MS PowerPoint. Това е полезен инструмент независимо дали трябва да правите презентации за училище или за работа.

Даунлоуд: iSlide

Коментар