Tronxy – четири 3D принтера на цени от $159,99

3D принтерите на Tronxy се доставят в рамките на 5 дни с платени мита

Технологията за 3D печат се наложи в последните години както в индустрията, така и в малкия бизнес и сред домашните потребители. И причината за това е, че нейните предимства и удобства вече са достъпни като цена и за предприятията, и за обикновените хора.

Изгодни предложения за 3D принтери намираме в специална секция на глобалния онлайн магазин GeekBuying. Кампанията включва Tronxy 3D принтери за различни приложения и на цени, започващи от $159,99. Ако сте решили да инвестирате в устройство за 3D печат, можете да се възползвате от купон TRONXY3D за отстъпка от 10% за всеки офериран принтер. Ето накратко основните характеристики на 4-те предложени модела:

Tronxy XY-2 Pro е лесен за сглобяване и инсталиране 3D принтер от начинаещи и домашни потребители. Това става в три стъпки – свързване на горната скоба, основата и сензорния екран. Устройството достига работна температура от 110 градуса само за 5 минути и може да печата предмети с размери 255х255х245 мм.

Tronxy XY-2 Pro се инсталира лесно с три стъпки

Моделът се отличава с опростен дизайн с един кабел, който е по-безопасен и удобен, и твърда база от титанов екструдер. Дънната платка е изключително безшумна, наличен е 3,5-инчов пълноцветен сензорен екран, характеристики като възобновяване на печата след изключване на захранването, откриване на изразходването на филамента, автоматично изравняване и др.

Цена: $209,99 с купон за отстъпка TRONXY3D

Tronxy X5SA използва уникална система за автоматично нивелиране, която помага за по-точно позициониране. Платформата се настройва лесно с 3,5-инчов сензорен екран, за да се избегнат проблеми с нивелирането.

Tronxy X5SA има стабилна квадратна конструкция

Когато не открие филамент, сензорът инициира звуков сигнал, а след смяната можете да продължените печатането с един клик върху отпечатъка. Квадратната метална конструкция фиксира стабилно принтера в процеса на печат.

Цена: $307,99 с купон за отстъпка TRONXY3D

Tronxy XY-2 също разполага с 3,5-инчов тъчскрийн, който поддържа преглед на отпечатването на модела. Охлаждащата система се състои от вентилатор за филамента и втори вентилатор за разсейване на топлината.

Tronxy XY-2 е оборудван с охлаждаща система с два вентилатора

Дизайнът на устройството е подсигурен с допълнителен блок за предотвратяване на надраскване на ръката. Принтерът печата детайли с размери 220х220х260 мм, поддържа различни филаменти като PLA, ABS, HIPS, WOOD, PC и др.

Цена: $159,99 с купон за отстъпка TRONXY3D

Tronxy X5SA Pro е позициониран като 3D принтер за индустриални приложения. Титановият екструдер е адаптиран за различни филаменти като PLA, ABS, PETG, WOOD, TPU и FIXABLE, а когато филаментът привърши, принтерът спира автоматично автоматично и изпраща предупредителен сигнал, за да гарантира, че моделът може да бъде отпечатан гладко.

Tronxy X5SA Pro се отличава с висока точност и скорост на печат

Устройството използва уникална система за нивелиране и поддържа CoreXY Motion режим с множество синхронни колани, висока точност на формоване и голяма скорост на печат. Работи тихо, има двупосочна охлаждаща система и 3,5-инчов сензорен екран.

Цена: $429,99 с купон за отстъпка TRONXY3D

GeekBuying предлага още един атрактивен бонус за купувачите от онлайн магазина – нови и вече регистрирани. Търговецът е обявил Топ купони за 2020 година в размер на $150 за нови потребители и $250 за съществуващи.

Новите потребители могат да ползват по 3 купона за месеците януари, февруари и март, съответно по 1 за отстъпки от $5 (при покупка над $50), $15 (над $200) и $30 (над $500).

Съществуващите потребители могат да разчитат на 5 купона месечно за периода януари-март – по 1 за отстъпки от $6 (при покупки над $50), $9 (над $130), $15 (над $200), $20 (над $300) и $30 (над $500).

Коментар