Creality Ender-3 V3 SE – компактен, лесен и качествен 3D принтер

Компактният Ender-3 V3 SE е отличен модел за старт в 3D принтирането

3D печатът стана масово достъпен, благодарение на усилията на производителите на подобни устройства да предложат все по-функционални принтери на бюджетни цени. Несъмнено марката Creality е сред двигателите на пазара на 3D принтери. Представяме един от новите ѝ модели.

Достъпният като цена Ender-3 V3 SE – само €165 с купон за отстъпка RTUKS3 в глобалния онлайн магазин Cafago – не е просто поредният 3D принтер на Creality. Компактното устройство с елегантен външен вид идва с отлично съотношение цена-качество и фокус върху удобството за потребителя.

Здравата конструкция и стабилните оси осигуряват плавен процес на печат

Този нов 3D принтер привлича с опростен и същевременно интелигентен дизайн. За това допринасят прецизно подредените оси x, y и z, плавните Т-образни профили и семпло проектираният, ненатрапчив обтегач на ремъка. Здравата конструкция и стабилните оси осигуряват плавен процес на печат.

По-конкретно, твърдата двойна z-ос на Ender-3 V3 SE намалява клатенето. Оста Y използва две линейни релси, изработени от устойчива на износване стомана, която със своите 8 мм дебелина може да поддържа платформата за 3D печат стабилна за дълъг период от време.

Ender-3 V3 SE печата с максимална скорост от 250 mm/s и ускорение от 2500 mm/s²

Малкият “Sprite” екструдер с директно задвижване осигурява страхотна производителност. Можете да разгърнете творческия си потенциал, използвайки “нормални” материали като PLA и PETG, както и гъвкави нишки като TPU.

Ender-3 V3 SE съчетава висока скорост и забележително качество. Моделът печата с максимална скорост от 250 mm/s и ускорение от 2500 mm/s². Цветният 3,2-инчов дисплей, който може да се управлява с въртящо се копче, ви позволява да следите настройките за печат и другите параметри по всяко време.

Ender-3 V3 SE тежи около 7,12 кг и може да печата предмети с размери до 220х220х250 мм

За улеснение на потребителя и стабилна работа, 3D принтерът на Creality поддържа автоматично нивелиране чрез сензор CR-Touch, както и автоматично Z-отместване чрез сензор за напрежение. 

В допълнение, Ender-3 V3 SE улеснява изключително зареждането и подаването на на нишката. Достатъчно е да докоснете “Extrude” или “Retract”, за да се възползвате напълно от предимствата на автоматизираните процеси. 

Можете да приведете Ender-3 V3 SE в готовност за работа само само за 20 минути

Принтерът е проектиран с идеята за бърз старт – можете да приведете устройството в готовност за печат в рамките на 20 минути, вкл. сглобяване, нивелиране и зареждане на нишката. Принтерът тежи около 7,12 кг и може да печата предмети с размери до 220х220х250 мм с прецизност ±0,1 мм.

Ender-3 V3 SE е обезпечен е със софтуер Creality Print и 3D модели, налични в облака, съвместим е също с Cura 5.0 и по-нови версии, както и със Simplify3D. Файловете се предават чрез SD карта.

Сензорният екран на Creality Ender-3 V3 SE показа нагледно параметрите на печат

Можете да купите 3D принтера изгодно тук: Creality Ender-3 V3 SE 3D Printer – за €165 с купон за отстъпка RTUKS3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар