Creality Ender-3 V3 SE – лесен за използване 3D принтер

Лесен за използване, бърз и съвместим 3D принтер – това е Ender-3 V3 SE

Един от новите продукти на известния бранд Creality е лесен за използване 3D принтер, който дава шанс на потребители от всяко ниво да реализират своите творчески идеи. В навечерието на новогодишните празници може да си подарите едно такова устройство, тъй като цената е повече от привлекателна.

Става въпрос за модела Creality Ender-3 V3 SE 3D Printer, който се предлага сега изгодно за €169 след купон за отстъпка RTUKS3 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад. Това е сравнително ново попълнение  в гамата 3D принтери за „направи си сам” ентусиасти и професионално ангажирани специалисти в тази област.

Ender-3 V3 SE се сглобява бързо в леко и компактно, стабилно тяло

Новият принтер отразява стремежа на компанията да популяризира 3D печата с лесни за използване устройства, които са подходящи за потребители от всички нива на компетенции и опит. Притежавайки това устройство, можете да реализирате на практика, без особено усилие, своите творчески идеи в областта на 3D печата.

Множество полезни функции, вградени в Ender-3 V3 SE, повишават удобството за работа с устройството. Такива са, например, безпроблемно нивелиране на леглото, автоматичното зареждане и изваждане на нишката, интуитивният динамичен UI дисплей и лесният процес на сглобяване и пускане на принтера да печата – това ще ви отнеме само 20 минути след разопаковане на устройството.

Ender-3 V3 SE работи с разнообразни материали за широк спектър от творчески идеи

Моделът разполага със сензор CR Touch за автоматично нивелиране, както и със сензор за автоматично отместване по Z оста, благодарение на което поддържа консистентен печат, без да ангажира потребителя. Автоматичното зареждане и изваждане на нишката гарантира нейното плавно изтичане от дюзата и лесно изваждане, само с едно докосване.

Вече споменахме за интуитивния потребителски интерфейс на Ender-3 V3 SE, който показва визуално на 3,2-инчовия дисплей процеса на печат, включително нивелирането. Това позволява на потребителя да наблюдава удобно по всяко време как се справя 3D принтерът със заданието за печат.

Ender-3 V3 SE прилага автоматично нивелиране на леглото

Що се отнася до дизайна, устройството има оптимизирана структура и умело съчетава X, Y и Z-оси, гладки Т-образни профили и леки обтегачи. Всичко това води до по-компактно, леко тяло с елегантен външен вид, което изисква минимално пространство при запазване на размери за печат от 220x220x250 мм.

По-специално, дизайнът на Ender-3 V3 SE с двойна Z-ос намалява колебанията и осигурява структурна стабилност при реализация на творчески идеи. Чифт 8 мм линейни стоманени валове правят Y-оста по-издръжлива на износване и по-стабилна, което гарантира, че всеки отпечатък е в най-добрия си вид.

Ender-3 V3 SE умело съчетава X, Y и Z-оси, гладки Т-образни профили и леки обтегачи

Принтерът на Creality се отличава и с висока скорост. Устройството печата с максимална скорост от 250 mm/s и ускорение от 2500 mm/s², като по този начин спестява до 1 час и 46 минути, в сравнение с принтери, работещи при 50 mm/s.

Ender-3 V3 SE се интегрира безпроблемно с Creality Print, собствения слайсер на Creality, и е съвместим с платформи Windows, Mac OS и Linux, както и с професионален софтуер като Cura 5.0 (и по-нови версии) и Simplify3D.

20 минути са достатъчни за сглобяване и пускане в действие на Ender-3 V3 SE

Оборудван е с директен екструдер Sprite, който вече се е доказал  на пазара. Дори начинаещи потребители могат да работят уверено с TPU, ABS, PLA и други материали, за да създадат различни елементи като каишки за часовници или декорации. С функцията за откриване на прекъсване на захранването и възобновяване на печата, принтерът се отличава с продължаваща използваемост след възстановяване на захранването.

Ender-3 V3 SE е подходящ както за ентусиасти и начинаещи потребители, така и за дизайнери, които могат лесно да оживят своите идеи с 3D принтера – било то домакински артикули, проектиране на уникални фигурки или създаване на прототипи на сложни компоненти. В допълнение, притежателите на този 3D принтер имат на разположение множество безплатни модели в облака Creality Cloud.

Ender-3 V3 SE дава шанс на всеки да разгърне лесно и достъпно творческия си потенциал

Можете да купите 3D принтера изгодно тук: Creality Ender-3 V3 SE 3D Printer – за €169 след купон за отстъпка RTUKS3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар