И Royole се оттегля от MWC 2020, обявява скоро FlexPai 2

FlexPai е сгъваем телефон с технологии от следващо поколение
(снимка: Royole)

Royole Corporation няма да представи новата си линия продукти на предстоящия Световен мобилен конгрес 2020 в Барселона. Това е компанията, която първа в света показа работещ гъвкав дисплей, изпреварвайки Samsung и Huawei.

Трудното решение е взето поради опасения за здравето и безопасността, вследствие на епидемията от коронавирус, която бе обявена за глобална „извънредна ситуация” от Световната здравна организация на 30 януари 2020 г.

Все пак компанията ще зарадва феновете с технологични новости: тя ще обяви преди MWC 2020 своя гъвкав FlexPai 2 – нов сгъваем телефон със „забележителна производителност” и „гъвкави технологии от следващото поколение”.

В близките дни Royole ще представи нова версия на FlexPai
(снимка: Royole)

„Безопасността и благополучието на нашите служители, партньори и клиенти са наш основен приоритет. Затова взехме трудното решение да оттеглим присъствието си от MWC тази година”, заяви д-р Бил Лиу, основател и изпълнителен директор на Royole Corp.

„Жалко е, че не можем да участваме в MWC 2020 и да използваме тази платформа, за да покажем новия революционен сгъваем телефон FlexPai 2, но вместо това ще го обявим пред света скоро, преди MWC”, допълва Лиу.

Коментар