Numento – подредете в колекции любимото съдържание

Numento е лесна за използване програма за организиране на колекции със съдържание
(екранна снимка: Numento)

Интернет е пълен с всякакъв вид програми, които бихте могли да използвате за управление на нарастващия обем от файлове – снимки, видео, документи – и една от тях се нарича Numento.

Това е софтуер, който ви позволява да създадете множество колекции на вашите музикални файлове, компактдискове, DVD-та, снимки, книги и други. Приложението има изчистен и интуитивен графичен интерфейс с много полезни инструменти под ръка.

Numento отнема малко време за инсталиране и не изисква сложни настройки, за да го използвате пълноценно. Главното, което трябва да направите след стартиране на програмата, е да прегледате компютъра си и да създадете първата си колекция.

Можете също да създадете нова категория колекция, като просто въведете името й и използвайте една от наличните форми. Имате избор от различни видове колекции, включително мултимедия, книги, компактдискове, видеоклипове, комикси,  пощенски картички, играчки и игри, парфюми т.н.

Предвидена е опция за изтегляне на различни файлове от интернет, като са налични и множество инструменти за търсене. Приложението ви позволява да изберете местоположението на работното пространство по подразбиране, заедно с максималния размер на изображението.

В заключение, Numento е спретната и лесна за използване програма, която ви позволява да създавате множество колекции за различни типове съдържание.

Даунлоуд: Numento

Коментар