PlayMemories Home – управлява видеата и снимките

Приложението Play Memories Home на Sony улеснява организирането и споделянето на снимки и видеа

Приложението PlayMemories Home на Sony улеснява организирането и споделянето на снимки и видеа

Ако имате много видеа и снимки, добра идея е да създадете колекции и албуми и да ги споделяте с приятели по професионален начин. Тук на помощ идна програмата PlayMemories Home, която включва необходимите инструменти за организиране, обработка, управление и споделяне на файловете.

PlayMemories Home поддържа възможност за качване на съдържанието в онлайн акаунт, за да обезпечи неговата достъпност от всяко място и устройство и по всяко време. За да се възползвате от пълните функции на програмата, е необходимо да създадете онлайн акаунт при първото й стартиране.

Приложението на Sony открива автоматично всички файлове в папката Picture на компютъра и ги организира според датата на създаване. Разбира се, можете да промените критериите за сортиране на файловете.

Налична е също възможност за модификация на избрано изображение без да се напуска PlayMemories Home, тъй като програмата включва няколко инструмента за редактиране – завъртане, изрязване, наситеност и острота, премахване на ефекта червени очи и поставяне на дата върху картинката.

Когато сте готови с обработката, можете да качите файловете в онлайн акаунта и да създадете нова колекция. През облачното хранилище ще можете лесно и удобно да споделяте колекциите с приятели, да ги преименувате или изтривате.

Ако пък искате да споделите само едно изображение или видео, PlayMemories Home предлага в този случай поддръжка на услуги като YouTube, Dailymotion, Facebook, Flickr, Photobucket, Picasa и др.

Даунлоуд: PlayMemories Home

Коментар