Предпазни средства срещу заразите – предложения от Geekbuying

Коронавирусът принуди хората да носят защитни облекла, очила и маски, за да се предпазят от заразата

Пандемията от коронавирус измести фокуса в предложенията на онлайн търговците. На преден план вече са предпазните средства – маски, облекла, ръкавици, почистващи препарати и др., които могат да помогнат на хората да се защитят от инфекции.

В специална секция на глобалния онлайн магазин Geekbuying намираме множество предложения за предпазни средства. Страницата Coronavirus Prevention Supplies включва три категории продукти: предпазни маски; средства за почистване и здраве; ръкавици, очила и защитно облекло.

Някои предложения са във фокус – на специални цени в периода от 21 до 29 март, като доставките са ограничени до 1000 броя на ден. Очаквано предпазните маски са най-търсени, но когато избирате такъв продукт, трябва внимателно да разгледате спецификациите, за да определите дали маската може да осигури ефективна защита от коронавируса.

Защитната маска Xiaomi Smartmi KN95 FFP2 филтрира частици с размер над 0,3 микрона

Предпазната маска Xiaomi Smartmi KN95 FFP2 може да се ползва многократно и, според производителя, блокира успешно бактерии с големина над 0,3 микрона (за съжаление, коронавирусът е с по-малки размери). Тази маска все пак е доста по-добра от обикновените маски за еднократна употреба, като защитава от умерени нива на прах, твърди и течни аерозоли и е особено подходяща при наличие на смог.

10 броя Smartmi KN95 FFP2 с размер M/L се предлагат в момента за $62,99 с купон за отстъпка MUMLATZIM.

Обикновената медицинска маска може да е ефективна при най-различни дейности

Медицинската маска за еднократна употреба е подходяща за хора с различни професии, вкл. ангажирани с почистване, строители, лекари и студенти, както и за боядисване, в козметични салони, за стоматологични приложения и хора с алергии. Защитава от фини прахови частици (PM 2.5), изпарения и други нежелани въздействия.

50 броя Medical Disposable Masks струват в момента $29,99.

Дезинфекциращите кърпички са сред най-достъпните средства за предпазване от инфекции

Обикновените дезинфекциращи кърпички на алкохолна основа са особено подходящи за почистване и стерилизация в офиса, у дома или в училище. Това са едни от най-често използваните и удобни средства за дезинфектиране.

50 броя Alcohol Disinfection Wipes са достъпни за покупка на цена от $9,98.

Спреят GOTDYA със 75% алкохол дезинфектира ръцете, без да дразни кожата

Измиващ спрей за ръце GOTDYA може ефективно и бързо да убива микроби, гъбички, коки, вируси и др. Нежен и не дразни, не вреди на кожата, има водозадържаща и овлажняваща функция. Разбира се, изисква повишено внимание от хора, които са алергични към алкохол, и трябва да стои извън обсега на децата. Ползването му може да спести миенето с вода.

Спреят GOTDYA 300ml със 75% алкохол се предлага в момента на цена от $9,99.

Защитните очила могат да ни предпазят ефективно от прах и течности

Медицинските предпазни очила BBS-2 HD Medical Frosted Goggles са матови и водоустойчиви и могат да предотвратят проникването на инфекцията през очите. Удароустойчивите лещи и голямата мека рамка могат да блокират разпръскване на течности и прах, като така подсигуряват безопасност при работа.

Очилата BBS-2 HD Medical Frosted Goggles се предлагат в момента на цена от $5,99

Междувременно Geekbuying обяви мега-продажби на най-различни продукти – повече от 2000 артикула, вкл. смартфони, лаптопи, устройства за умния дом, скутери и много други – с отстъпки до 70%. В рамките на мартенската кампания Mega Sale купувачите могат да се възползват от следните купони за отстъпки:

  • при поръчки над $10 – отстъпка от $2 с купон GKB20MA4
  • при поръчки над $70 – отстъпка от $5 с купон GKB20MA5
  • при поръчки над $150 – отстъпка от $10 с купон GKB20MA6

Коментар