Xiaomi Smartmi Mask – защитна маска за 10 часа използване

Xiaomi Smartmi KN95 пази от фини прахови частици, аерозоли и бактерии над 0,3 микрона

Защитните маски са актуални повече от всякога. И по-рано много хора ги използваха, за да предпазят дробовете си от мръсния въздух. Но сега, в условията на пандемия и извънредно положение в редица страни по света, предпазните маски за задължителни, колкото и спорна да е ефективността им.

Сигурно е обаче, че защитната маска за многократна употреба Xiaomi Smartmi KN95 ще ви предпази от фините прахови частици, които са бич за жителите на съвременните градове. Подобна маска ще спре и бактерии над определен размер – в случая, по-големи от 0,3 микрона (вирусът на Covid-19 за съжаление е с по-малки размери).

Xiaomi Smartmi KN95 е направена от екологично чист полиуретанов материал

Съгласно описанието от производителя, Smartmi KN95 предпазва от умерени нива на прах, твърди и течни аерозоли. Ефективността на филтриране на прахови частици (PM2.5) е над 97%, което е отличен показател, особено при наличие на градски смог и други неблагоприятни условия.

Smartmi KN95 е направена от  екологично чист, полиуретанов материал. Благодарение на 3D дизайна, гъвкавостта си и удобните куки за ушите, маската прилепва плътно по контурите на лицето, без да предизвиква напрежение. Дори при физически занимания, маската осигурява естествено дишане.

Дизайнът на Xiaomi Smartmi KN95 осигурява плътно и естествено прилепване на маската върху лицето

Маската се позиционира за многократна употреба, но става въпрос по-скоро за голяма продължителност на използване. Това означава, че можете да използвате повторно маската няколко дни, сумарно до 10 часа. Препоръчва се да я замените, когато се повреди, белият филтър е замърсен или респираторното съпротивление е голямо.

Дихателният механизъм на Smartmi KN95 има голям диаметър – 40 мм, силиконовият клапан е тънък само 0,3 мм. Не се препоръчва повторно използване на маската след измиване, тъй като това ще повреди структурните характеристики на филтърния материал и ще намали или дори напълно елиминира защитния ефект на продукта.

Xiaomi Smartmi KN95 има голям дихателен механизъм с диагонал 4 см

Тази маска все пак е доста по-добра от обикновените маски за еднократна употреба, като защитава от умерени нива на прах, твърди и течни аерозоли (според изискванията на стандарта FFP2 – филтриране на най-малко 94% от частиците, като максималното количество на изтичане е 11%). Освен за смог е подходяща за хора с различни професии, особено в строителството.

Smartmi KN95 е сравнително лека – тежи около 150 грама, а дизайнът и материалите, от които е направена, осигуряват естествено, гладко прилепване към лицето, без да го притискат силно. Дишането е естествено и леко, включително при физическо натоварване.

Xiaomi Smartmi KN95 е подходяща и за мъже, и за жени

Маската се предлага от онлайн магазина Geekbuying както в единични бройки, така и в комплекти по 3, 10, 30 и 50 броя, в два размера – M и L. Тя е подходяща както за мъже, така и за жени. По-долу са и цените, които варират в зависимост от поръчаните бройки. Можете да ползвате отстъпка с обявените купони, а освен това всички нови потребители на онлайн магазина получават 2% отстъпка.

1 брой:

  • Xiaomi Smartmi Mask – размер M, цена $7,74, купон NEWUSERS за 2% отстъпка
  • Xiaomi Smartmi Mask – размер L, цена $7,74, купон NEWUSERS за 2% отстъпка

3 броя:

  • Xiaomi Smartmi Mask – размер M, цена $17,63, купон NEWUSERS за 2% отстъпка
  • Xiaomi Smartmi Mask – размер L, цена $17,63, купон NEWUSERS за 2% отстъпка

10 броя:

30 броя:

  • Xiaomi Smartmi Mask – размер M, цена $156,79, купон NEWUSERS за 2% отстъпка
  • Xiaomi Smartmi Mask – размер L, цена $156,79, купон NEWUSERS за 2% отстъпка

50 броя:

  • Xiaomi Smartmi Mask – размер M, цена $254,79, купон NEWUSERS за 2% отстъпка
  • Xiaomi Smartmi Mask – размер L, цена $254,79, купон NEWUSERS за 2% отстъпка

В допълнение, купувачите в Geekbuying могат да ползват още два купона за отстъпки, в зависимост от стойността на поръчката:

  • за поръчки над $30 – отстъпка от $3 с купон 4T8GUDYF
  • за поръчки над $150 – отстъпка $10 с купон  4T8HGBBZ

Коментар