Срещу Covid-19: Портативен стерилизатор за всякакви джаджи

Портативният мултифункционален стерилизатор дезинфектира смартфони и други предмети

В условията на коронавирусна пандемия всеки се чуди как да дезинфектира различните предмети и устройства, с които борави ежедневно, включително смартфони, банкови карти, ключове, бижута или часовници… За щастие на пазара се предлагат уреди, които могат да помогнат в обезопасяването на джаджите.

Едно такова устройство е портативният мултифункционален стерилизатор – Portable Multifunction Sterilizer Box, който се предлага в глобалния онлайн магазин GeekBuying наред с различни други предпазни средства като маски, ръкавици, облекла, спрейове и гелове. Тази практична кутия за дезинфекция струва в момента $41,99.

Както споменахме, става въпрос за мултифункционално 3-в-1 устройство – за стерилизация, дезинфекция и ароматерапия. Но не само това – кутията предлага възможност и за бързо безжично зареждане на мобилен телефон по Qi стандарта, с който са съвместими по-новите iPhone модели, модерните смартфони на Samsung и много други устройства.

Освен че дезинфектира, тази кутия ароматизира и зарежда безжично

Тази практична кутия поддържа два режима на дезинфектиране – 18 минути и 30 минути. При първия от тях може да убие 99,99% стафилококи, E. coli и салмонела, а във втория е способен да се справи също с кандида албиканс и други вируси и бактерии, твърди производителят. За да предотврати нараняването на очите от ултвариолетовата светлина, уредът автоматично изключва UV лампата при отваряне на капака над 30 градуса.

Портативният стерилизатор има широко приложение. Освен смартфони, той може напълно да дезинфекцира очила, маски, слушалки, бижута, инструменти за грим, часовници, ключове, кредитни карти и др., като убива 99,99% от бактериите по повърхността на предметите.

Работата с уреда е лесна – при еднократно натискане на бутона, вграденият зумер издава звуков сигнал, светва зелен индикатор и UV-светлината започва да дезинфектира в продължение на 18 минути. При двукратно натискане на бутона, зумерът идава звуков сигнал два пъти, светва синият индикатор и се задейства UV дезинфектирането за 30 минути.

Стерилизаторът поддържа два режима на работа – 18 минути и 3- минути

Преди да започне дезинфекцията, може да поставите 2 капки парфюм в отвора за ароматерапия, благодарение на което вашето устройство ще мирише хубаво след процедурата.

Можете да купите кутията тук: Portable Multifunction Sterilizer Box – на цена от $41,99. Доставката на устройството е безплатна.

Освен този уред в специалния раздел на Geekbuying за предпазни средства срещу коронавируса са публикувани оферти за много други продукти. Секцията Coronavirus Prevention Supplies съдържа маски, ръкавици, термометри, дезинфектанти, защитни облекла и други средства за превенция на заразяването.

Онлайн магазинът е обявил отстъпки, в зависимост от стойността на поръчаните стоки:

  • при поръчки над $10 – отстъпка $2 с купон GKB20MA4
  • при поръчки над $70 – отстъпка $5 с купон GKB20MA5
  • при поръчки над $150 – отстъпка $10 с купон GKB20MA6

Ето някои атрактивни предложения:

Медицинските маски са сред най-търсените предпазни средства срещу заразите

50 броя медицински маски за еднократна употреба – Xiaolai 3 ply Medical Disposable Mask се предлагат на цена от $84,99 с безплатна доставка от склад в Германия. Имат трислойна структура с висококачествен текстил, като средният слой е изработен от антибактериален материал с обезпаразитяващо и дезодориращо действие. Обявената ефективност на филтриране е над 95%.

Маските са меки и удобни, не дразнят кожата

50 броя медицински маски за еднократна употреба – Baozhi 3 ply Medical Disposable Mask с аналогични показатели струват $78,99, също с доставка от Германия. Те са меки, удобни и не дразнят кожата.

Респираторните маски осигуряват по-добра защита и могат да се ползват многократно

10 броя респираторни маски за лице – FFP2 N95 KN95 Respirator Face Mask, с четирислоен филтър и клапа за издишване, които предпазват от фини прахови частици и други вредни частици и газове при различни рискови дейности. Декларирането филтриране на частици е 97%. Цената на пакета от 10 маски е $79,99 с безплатна доставка от Германия.

Дезинфектантите със 75% алкохол премахват ефективно заразите от ръцете

Спрей-гел на алкохолна основа – GOTDYA 300ml Wash Free Hand Alcohol Spray Gel е предназначен за дезинфектиране на ръце, съдържа 75% алкохол и ефективно убива микроби, гъбички, коки и вируси. Цената на продукта е $11,99 с безплатна доставка до България.

Дозаторът с инфрачервен сензор може да използва всякакви течности за измиване

Автоматичен дозатор за сапун – 250ML Automatic Soap Dispenser, който може да използва всички видове течност, емулсии, шампоани, душ гелове, почистващ препарати, сапун и др. Перфектен е за бани и кухни в дома, офиса, училището, болницата, хотела и ресторанта, като предотвратя разпространението на микроби. Цената на дозатора е $14,99 с безплатна доставка до България.

Коментари по темата: „Срещу Covid-19: Портативен стерилизатор за всякакви джаджи”

добавете коментар...

  1. Даниела Иванова

    Как мога да порьчам?

Коментар