TRONXY X5SA Pro – професионален 3D принтер

TRONXY X5SA Pro предлага професионални възможности за 3D печат на достъпна цена

3D принтерите продължават да печелят привърженици както сред домашните потребители, така и за нуждите на бизнеса. Тези устройства са много удобен инструмент не само за начинаещи, но и за професионалисти.

Стойностно предложение за 3D принтер от професионален клас намираме в онлайн магазина Geekbuying. Моделът TRONXY X5SA Pro е достъпен за поръчки на цена от $390 в момента с купон за отстъпка. В сравнение с базовия Tronxy X5SA, разглежданият Pro идва с подобрения, които осигуряват най-вече по-висока производителност.

Професионалният 3D принтер TRONXY X5SA Pro печата с висока производителност

TRONXY X5SA Pro може да печата предмети с размери 330х330х400 мм и има двойна направляваща система, която подобрява стабилността и увеличава точността на печат. Добавянето на повече метални компоненти заздравява цялостния дизайн на рамката, като решава проблемите, свързани с акрилните части.

Използването на титанов екструдер дава възможност на потребителите да печатат с по-широк списък от 3D нишки, особено гъвкави материали като TPU. Ако искате да печатате по-голям обем, с по-високо качество и по-модерни материали, TRONXY X5SA Pro си струва инвестицията.

Когато нишката привършва или бъде прекъсната, принтерът автоматично спира и изпраща предупредителен сигнал, за да гарантира, че моделът може да бъде отпечатан гладко. Друга ценна функция е системата за автоматично нивелиране, която предотвратява проблеми с нивелирането.

TRONXY X5SA Pro се отличава със система за автоматично нивелиране

Освен това 3D принтерът поддържа режим CoreXY Motion Modes с множество синхронизиращи ремъци, висока точност на формоване и висока скорост на печат. Сред останалите характеристики на устройството са безшумна шайба, двупосочен вентилатор за охлаждане, окабеляване в кутията на дънната платка и 3,5-инчов цветен сензорен екран.

Купи: TRONXY X5SA Pro – на цена от $390 с купон за отстъпка 4ESWIZDH или 4ELBGM2R; за $395,99 с купон за отстъпка 4QUYXKVG; за $399,99 с купон за отстъпка 4KGRJPSQ или 4JDB73LR.

TRONXY XY-2 Pro е 3D е подходящ за печат на играчки от домашните потребители

3D принтер за начинаещи и домашни потребители е моделът TRONXY XY-2 Pro, който се отличава с бързо инсталиране в 3 стъпки – свързване на горната скоба, основата и сензорния екран. Устройството може да печата модели с размери 255х255х260 мм.

Принтерът загрява само за 5 минути, като поддържа температурата на леглото поддържа на 110 градуса и посреща изискванията на специални филаменти. Дизайнът използва единичен кабел за лесно инсталиране и безопасност.

3D печатът с  TRONXY XY-2 Pro е достъпен и удобен, дори и за начинаещи потребители

Дънната платка е безшумна, налични са 3,5-инчов цветен тъчскрийн, функции за възстановяване на печата след прекъсване на захранването, автоматично нивелиране, засичане кога свършва нишката и др.

Купи: TRONXY XY-2 Pro за $196,99 с купон за отстъпка 4ELBBW9M; TRONXY XY-2 Pro за $199,99 с купон за отстъпка 4JDBA83L.

TRONXY D01 е безшумен 3D принтер с професионални възможности

Трето предложение от същия производител е моделът TRONXY D01 – професионален 3D принтер, способен да печата детайли с размер 2220х220х220 мм, има титанов екструдер, отличава се с бързо асемблиране, функция за възстановяване на печатането и ултратих режим.

Купи: TRONXY D01 – на цена от $349,99 с купон за отстъпка 4QUZHWOS.

От онлайн магазина уточняват, че купувачите могат да се възползват от Великденски допълнителни отстъпки до 20 април, в зависимост от стойността на поръчката:

  • при поръчки над $30: отстъпка от $3 с купон GKB20EA1
  • при поръчки над $60: отстъпка от $5 с купон GKB20EA2
  • при поръчки над $200: отстъпка от $15 с купон GKB20EA3

Коментар